2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خوب شدی چ خبر خانومی 

سلام عزیزم سلامتیت

رفتم دکتر دوباره امپول و قرص و...

یه فولیکول ۱۸ داشتم..دوسه تام فولیکول کوچیکتر توی تخمدان دیگم..دکتر گفت امپول ازادسازی نمیدم ک هایپر نشی!

تو اقدامم ب امید خدا ببینم چی میشه

عزیزم خوب شدی چ خبر خانومی 

تو چ خبرا در چ حالی؟

من این‌ماه اگ جواب نگیرم دیگ‌دکتر نمیرم میخوام‌پیش  ماما ک تو اینستا باهاش اشنا شدم پرونده تشکیل بدم خیلی ازش تعریف میکنن ...

تو چ خبرا در چ حالی؟ من این‌ماه اگ جواب نگیرم دیگ‌دکتر نمیرم میخوام‌پیش  ماما ک تو اینستا باها ...

عه کدوم ماما؟پیجشو به منم میدی؟منم اگ این ماه جواب نگیرم میخام دکترمو عوض کنم ؟رفتی سونو فولیکول؟من امروز رفتم دوتا فولی بالغ یکی سمت راست یکی چپ 19.5.....21 داشتمو امپول hcg هم زدم

عه کدوم ماما؟پیجشو به منم میدی؟منم اگ این ماه جواب نگیرم میخام دکترمو عوض کنم ؟رفتی سونو فولیکول؟من ...

اره سونو رفتم گفت ۴ تا فولی داری بزرگترینش ۱۸ بود بعدم گفت hcgنمیدم ک هایپر نشی 

ماما فتاحی عه منم کسی بهم معرفی کرده

دوستان مطمئنین که شوهراتون مشکل ندارن؟؟اونارم بفرستین آزمایش،،من این ماه بار اول iuiکردم ۸روزه،،،اگه نشد یه ماه دیگه هم میرم،،،منم یه فولیکول۲۲ ویه دونه هم ۱۶ داشتم،،دیگه پناه برخدا