2789
۳۷ سال دیره؟!! الان ۳۷ سال شده سن ازدواج تازه😑 اصلا هم دیر نیست حداقل تا ۴۵ وقت داری اگ ذخیره تخم ...

ممنون عزیزم واسه دلداریت،،پیگیرم ،،یه بار دیگه  iuiمیکنم،،نشد میرم ivf،نمیخوام زمانو از دست بدم

ممنون عزیزم واسه دلداریت،،پیگیرم ،،یه بار دیگه  iuiمیکنم،،نشد میرم ivf،نمیخوام زمانو از دست بدم

امین 

ببین یه دستور حاجت گرفتن الان دیدم ک خیلی معتبره و امامان ضمانت کردن حاجت روا میشه هر کی بخونه 

روز عاشورا وضو بگیر ی گوشه بشین زیارت عاشورا رو بخون کانل یعنی صدتا  سلام و لعن رو هم کامل بگو بعد زیارت عاشورا ک تموم شد دعای علقمه رو بخون 

تو این‌مدت نباید با کسی حرف بزنی و حضور قلب باید داشته باشی زیر یکساعت زمان میبره...

اگ خوندی منم دعا کن منم وقت بشه حتما میخونم و حتما دعاتون میکنم...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اخی 😍😍بسلاامتی عزیزم  چند ماه دارو مصرف کردی ک باردار شدی مهربون مشکلت چی بود؟ من تنبلی تخ ...

منم تنبلی داشتم 

حدودا سه ماه 

ایشالله قسمت خودت 💚

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
منم تنبلی داشتم  حدودا سه ماه  ایشالله قسمت خودت 💚

مرسی عزیزم خدا از زبونت بشنوه کدوم شهری گلم دکترت کی بود؟من ماه دومیه ک دارو خوردم االبته قبلترشم دارو میخوردم مثل متفورمین و اینا 

خدا کنه زودتر باردار شم اصلا حالم گرفتس ترسیدم ک نکنه منم باردار نشم اخه خواهرمم تنبلی داره چندددساله باردار نشده

مرسی عزیزم خدا از زبونت بشنوه کدوم شهری گلم دکترت کی بود؟من ماه دومیه ک دارو خوردم االبته قبلترشم دا ...

من تهرانم 

ولی دکترم قرچکه 

دکتر فرزانه فرخ زاد 

اصلا نباید به باردارشدن فک کنی و استرس داشته باشی 

من داروهامو میخوردم ولی اصلا به بارداری فکر نمیکردم همه چیو سپردم به خدا 

توام سعی کن اصلا فک نکنی ،اینجوری زودتر نتیجه میگیری 

تازه من شوهرمم واریکوسل داشت و سرعت اسپرمش کم بود ولی چون از لحاظ فکری آروم بودیم بدنمون جواب داد🤣

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
من تهرانم  ولی دکترم قرچکه  دکتر فرزانه فرخ زاد  اصلا نباید به باردارشدن فک کنی و ...

خووشبحالتون 

منم زیاد بهش فکر میکنم دست خودم نیس مخصوصا وقتایی ک دکتر گفته اقدام کن از استرس حالم بد میشه میدونمم خیلییی بده ماه اول خیلی استرس داشتم الان بیخیالترم 

من تهرانم  ولی دکترم قرچکه  دکتر فرزانه فرخ زاد  اصلا نباید به باردارشدن فک کنی و ...

ببخشید من هی سوال میپرسم😑😑از دکترت راضی بودی ؟یادته چ داروهایی بهت داد؟ 

ببخشید من هی سوال میپرسم😑😑از دکترت راضی بودی ؟یادته چ داروهایی بهت داد؟ 

آره خوب بود 

متفورمین 

لتروزول

اچ ام جی 

اچ سی جی 

با فولیک اسید و ویتامین ای

خووشبحالتون  منم زیاد بهش فکر میکنم دست خودم نیس مخصوصا وقتایی ک دکتر گفته اقدام کن از استرس ح ...

خوشبحال چی؟؟ 

پوستمون در اومده دوساله

@کاپو_چینو     سلام عزیزم چی شد در چ حالی

سلام عزیزم 

من ان شالله چهار شنبه غربالگری دارم دعا کن واسم

ببین من پلی کیستیکم 

واس تنبلی هم ورزش خیلی خوبه

و این ک بزنی به بیخیالی و استرس مثبت شدن نداشته باشی

دقیقااا ماهی ک گفتم دیگ بیخیالم شد

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
سلام عزیزم  من ان شالله چهار شنبه غربالگری دارم دعا کن واسم ببین من پلی کیستیکم  واس تن ...

بسلامتی عزیزم ان شالله خیره پلی کیستیکت شدیده؟ الان بارداری دیگ درست متوجه شدم؟😍

بسلامتی عزیزم ان شالله خیره پلی کیستیکت شدیده؟ الان بارداری دیگ درست متوجه شدم؟😍

خیلی شدید نه البته من همیشه پریودم به موقع بود اما مشکل کیست داشتم همیشع 

اره عزیزم باردارم. دعا کن واسم فردا غربالگری دارم بعد از اون دوتا سقط این صحیح و سالم باشه 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤