2777
2789
عنوان

یه چیزی خوندم مخم سوت کشید🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 33 پست
منم واقعا همین برام سوال شد

شاید طرف صدتا جرم دیگه کرده باشه که باید بهشون رسیدگی بشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چون مردا خونشون رنگی تره😂😂😂

خدایی شوخی کردم فشاری نشین ریپ بزنین😂😐

کاربر آقا___اگه این امظا رو میخونی دعا کن منو دوستم به اون هدفمون کمتر از ۶ ماه برسیم خیلی ازش دوریم🤲🏻_____کاربری سوم____خودم میدونم تاپیکه ولی عادت کردم میگم تایپیک😐 ( راستی اگه کمکت  کردم تو دلت بگو انشالله به اون هدفش کمتر از ۶ ماه برسه😁)

این قانون تو ایران هست

شوهرم خیلی از این اتفاقا تعریف کرده هر چند وقت یه بار پیش میاد بعصی از مردا بعد از کشتن زنشون و مرده خودشون رو هم میکشن بعضیا میان پیش پلیس اعتراف میکنن بعضی هاشون اول مرده رو می کشن بعد زنشون رو شکنجه میکنن مثلا اول سینه هاش رو میبرن 

مثل جنگل

وقتی هرکسی بهش دسترسی داره،  طبیعتا معتبر نیست. از استارتر بپرس

اره ممکنه مطالبش غیر معتبر باشه ولی سریعا تصحیح میشه اون قدر هم دره پیتی نیست

کاربر آقا___اگه این امظا رو میخونی دعا کن منو دوستم به اون هدفمون کمتر از ۶ ماه برسیم خیلی ازش دوریم🤲🏻_____کاربری سوم____خودم میدونم تاپیکه ولی عادت کردم میگم تایپیک😐 ( راستی اگه کمکت  کردم تو دلت بگو انشالله به اون هدفش کمتر از ۶ ماه برسه😁)

[QUOTE=] برای مرد متاهل هم همینطوره و بقیه درسته   [/QUOTE]

یعنی اگه یه زن بره خونه ببینه شوهرش داره خیانت میکنه میتونه بزنه هر دو رو بکشه؟

اگه اینطوریه که یه قمه همیشه همراهمون باشه 

چطوری میتونم صحت این رو مطمئن بشم؟ از کی باید سوال کنم؟

یحتی اگه یه زن بین خونه ببینه شوهرش داره خیانت میکنه میتونه بزنه هر دو رو بکشه؟ اگه اینطوریه که یه ...

نه متاسفانه😁

• مجازات زن مرتکب به زنا محصنه: 100 ضربه شلاق، سنگسار
  • مجازات مرد مرتکب به زنا محصنه: 100 ضربه شلاق، تبعید از محل سکونت به مدت 1 سال و تراشیدن سر

بدون امضا

[QUOTE=] برای مرد متاهل هم همینطوره و بقیه درسته   [/QUOTE] یعنی اگه یه زن بره خونه ببینه ش ...

نه باید همون حین زنگ بزنین پلیس یا شاهد داشته باشید که خیلی کم پیش بیاد بشه پلیس باشه و یا شاهد باشه 

کلا همه چیزا فقط به اون قاضی بستگی داره منم خودمم قانون رو قبول ندارم 

بدون امضا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز