2777
2789
عنوان

یه چیزی خوندم مخم سوت کشید🤯

595 بازدید | 33 پست

بچه ها این اطلاعات رو از ویکی پدیا در آوردم ببینید👇

برخی کشورها قوانینی وجود دارد که اجازهٔ قتل ناموسی را می‌دهد:

در ایران، بر اساس مادهٔ ۶۳۰ قانون مجازات اسلامی «هرگاه مردی همسر خود را در حال زنا با مرد اجنبی مشاهده کند و علم به تمکین زن داشته باشد، می‌تواند در همان حال آنان را به قتل برساند و در صورتی که زن مکرَه باشد، فقط مرد را می‌تواند به قتل برساند. حکم ضرب و جرح در این مورد نیز مانند قتل است.» مبنای این اصل قانونی فتاوای فقهای شیعه است که مبتنی بر روایاتی در این زمینه است. البته در این وضعیت هرچند شخص گناه و جرمی مرتکب نشده اما باید واقعه را در دادگاه اثبات کند. همچنین نظر مخالفی نیز در بین اقلیتی از فقها، همچون ابوالقاسم خویی، مطرح شده‌است که روایات مربوط به این حکم را غیرمعتبر یا مربوط به حالت دفاع می‌دانند. 

یعنی واقعا یه همچین قانونی ما داریم؟؟؟؟؟؟؟شاید بشه برای اون دو نفر زناکار حکم زندان یا شلاق داد یا نهایتا قاضی تصمیم بگیره که حکم اون دو نفر چی باشه حالا اعدام یا زندان ولی این نهایت بی رحمیه که شوهر اون زن تو همون لحظه که عصبیه و قدرت تصمیم گیری درست رو نداره برای جان دو نفر تصمیم بگیره😔 

خوب زنی که داره با یکی دیگه ور میره باید بمیره حقیقت 

چون اگه شوهرشو دوس نداره طلاق بگیره نه اینکه هرزگی کنه

ولی مرد خیانت کنه چی برای این قانونی نزاشتن 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم ویرایشگر ویکی پدیام😕

پاک میکنم کابریمو😂

کاربر آقا___اگه این امظا رو میخونی دعا کن منو دوستم به اون هدفمون کمتر از ۶ ماه برسیم خیلی ازش دوریم🤲🏻_____کاربری سوم____خودم میدونم تاپیکه ولی عادت کردم میگم تایپیک😐 ( راستی اگه کمکت  کردم تو دلت بگو انشالله به اون هدفش کمتر از ۶ ماه برسه😁)

اصلا مگه بدون محاکمه میشه کسی رو مجازات کرد!؟

این امکان نداره، حتما الکیه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خوب زنی که داره با یکی دیگه ور میره باید بمیره حقیقت  چون اگه شوهرشو دوس نداره طلاق بگیره نه ا ...

چون مردا خونشون رنگی تره😂😂😂

کاربر آقا___اگه این امظا رو میخونی دعا کن منو دوستم به اون هدفمون کمتر از ۶ ماه برسیم خیلی ازش دوریم🤲🏻_____کاربری سوم____خودم میدونم تاپیکه ولی عادت کردم میگم تایپیک😐 ( راستی اگه کمکت  کردم تو دلت بگو انشالله به اون هدفش کمتر از ۶ ماه برسه😁)

بله میدونستم. سزای خیانت کار مرگه،حالا نریزین سرم این نظر خودمه

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن

اره این قانون هست ولی مرد باید دو تا شاهد هم داشته باشه. ولی این اتفاق هیچ وقت نمی افته . 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
اصلا مگه بدون محاکمه میشه کسی رو مجازات کرد!؟ این امکان نداره، حتما الکیه

به هیچ وجه مطالب ویکی پدیا (بزرگترین دانشنامه اینترنتی جهان)غیر معتبر نیستش اگرم هستش بعد مدت سریعی تصحیح میشه

مگه اینکه این صفحه جدید باشه 

صفحه مال کِی بوده؟

و عنوانش چیه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز