2821
2789
عنوان

سوتی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 36 پست
تازه گفتم خاک تو سرش پول عوضی بهم داده

خوبه فهمیدی چی بهش بگی من میبودم قشنگ میفهموندم به طرف ک اشتباه کردم 😂

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خجالت میکشم بعضی وقتا 😂😂

خیلی بده منم هر وقت یادم میادکلی خودمو سرزنش میکنم 🤦🏼‍♀️😂😂😂

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

من همیشه  پدر شوهرم و شبا وقتی از سرکار میاد میبینم از همین رو بهش میگم سلام اقا خسته نباشی

اونسری صب منو میخواست ببره خونه بابام

صب ساعت نه طفلی داشت میرفت سرکار

گفتم سلام اقا خسته نباشی

به‌جای صب بخیر

با یه لبخند ملیحی میروند ماشینو از خحالت داشتم اب میشدم

میشه برای اینکه بچه دار بشم یه صلوات بفرستید🌺
اخی عزیزمممم😂😂😂

ینی قیافم اون لحظه دیدنی بودا🤣🤣🤣

من همیشه  پدر شوهرم و شبا وقتی از سرکار میاد میبینم از همین رو بهش میگم سلام اقا خسته نباشی ...

😂😂😂قشنگ درک میکنم حس اون لحظتو

یه سری هم رفته بودیم استارا

شورت مردونه اوزون کرده بودن کنارشم شلوارک نخیه زنونه

مادر  شوهرم گفت واای فلانی شورتاروو

منم‌گفتم ارههه زنونشم هست

همیشه هم جلوی پدر شوهرم سوتی میدم

بعدا دوهزاریم افتاد

از هولم تا اخر روز هی سوتی میدادم بدتر

میشه برای اینکه بچه دار بشم یه صلوات بفرستید🌺
من تا دلت بخواد سوتی دادم کلا لقبم سلطان سوتی هست پیش دوستام 😂

😂😂خوبه دلگرم شدم همه سوتی دادن 

خوبه فهمیدی چی بهش بگی من میبودم قشنگ میفهموندم به طرف ک اشتباه کردم 😂

یارو بهم گفت 5 هزار تومنیه من گفتم وای 50 تومنیه من فکر کردم داروخانه اشتباه کرده

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
صب علل طلوع بهش گفتم خسته نباشی🥶🥶🥶ای خدا  مگه چیکار  کرده که خستس اول صب ایییشش

😂😂بعد از سوتی ک دادی از دوباره بهش خسته نباشی گفتی؟😅

یارو بهم گفت 5 هزار تومنیه من گفتم وای 50 تومنیه من فکر کردم داروخانه اشتباه کرده

😁🤣

2824
2823
2791
2779
2792