2821
2789
عنوان

سوتی😁

504 بازدید | 36 پست

بیاین تعریف کنین بخندیم 😃

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

دیروز این شعر عاشقانه رو فرستادم برا معاون مدرسه 

دلم در دست او گیر است

خودم از دست او دلگیر

عَجب دنیای بیرحمی!

دلم گیر است و دلگیرم...

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

رفته بودم خونه مادرشوهرم به برادر شوهر ۱۲ سالم گفتم خوش اومدین🤣😭😭

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دیروز این شعر عاشقانه رو فرستادم برا معاون مدرسه  دلم در دست او گیر است خودم از دست او دلگ ...

😂😂😂 چی گفت بهت ؟

😂😂😂 چی گفت بهت ؟

همون لحظه سین زد 😐

منم گفتم ببخشید اشتباهی فرستادم 

خیلی جدیه 

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

من فکر کردم اسکناس 5 هزار تومنی 50 تومنیه تازه رفتم خرید فروشگاه گفتم داروخونه به من عوضی داده نگو من اشتباه کردم دیگه روم نشد از طرف فروشگاهه برم  ...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

من اصلا سوتیم جمع نمیشه هیچ جوره نامزدم اومد خونمون خودش و بابام داشتن پفک میخوردن به من گفتن تو پلاستیک بیار من هی میگفتم نه من پفک نمیخورم فکر میکردم بابام میگفت بیا بخور بعد بابام گفت دخترررر میگم پفک بیار اینقدر خندیدن بهم😂😂😂

بعضی وقتا تنها چیزی که ارومت میکنه..)اینه که یه جای خلوت باشی و با خودت کمی رو راست باشی🍫✨...! بشینی و با خودت درد دل کنی و یه شنونده ی خاص💫💝که با تموم وجودش داره به حرفات گوش میکنه و ارومت میکنه 💕❤... خدایا خودت همدمم باش تنهام نزار...!) •که به وجودت نیاز داررم😘💜اگه نظرت مخالفه باهام روم ریپ نزن چون اینجا اسمش روشه تبااااادل نظر یه بار دیگه بخون... تبااادل نظر یعنی هرکس نظر خودشو داره بهم بی احترامی کنی بد جوابتو میدم چون خط زیاد دارم😉و اینکه کاربر قدیمی هستم ب دلایلی خودمو تعلیق کردم🤟
من فکر کردم اسکناس 5 هزار تومنی 50 تومنیه تازه رفتم خرید فروشگاه گفتم داروخونه به من عوضی داده نگو م ...

😂😂

من اصلا سوتیم جمع نمیشه هیچ جوره نامزدم اومد خونمون خودش و بابام داشتن پفک میخوردن به من گفتن تو پلا ...

میگفت تو پلاستیک پفک هست بیار 

بعضی وقتا تنها چیزی که ارومت میکنه..)اینه که یه جای خلوت باشی و با خودت کمی رو راست باشی🍫✨...! بشینی و با خودت درد دل کنی و یه شنونده ی خاص💫💝که با تموم وجودش داره به حرفات گوش میکنه و ارومت میکنه 💕❤... خدایا خودت همدمم باش تنهام نزار...!) •که به وجودت نیاز داررم😘💜اگه نظرت مخالفه باهام روم ریپ نزن چون اینجا اسمش روشه تبااااادل نظر یه بار دیگه بخون... تبااادل نظر یعنی هرکس نظر خودشو داره بهم بی احترامی کنی بد جوابتو میدم چون خط زیاد دارم😉و اینکه کاربر قدیمی هستم ب دلایلی خودمو تعلیق کردم🤟
رفته بودم خونه مادرشوهرم به برادر شوهر ۱۲ سالم گفتم خوش اومدین🤣😭😭

اخی عزیزمممم😂😂😂

خاص ترین هدیه ای که میتونید به عزیزتون بدین (طراحی چهره سیاه قلم) یه هدیه ماندگار واسه عزیزانتون . دوستای گلم من حتی از نصف قیمت هم پایین تر حساب میکنم مشتری هامم همشون راضی هستند هزینه ارسالشم با خودمه. اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید. اینم پیج اینستاگرام هستش اگه دوست داشتین فالو کنید maryam.m.vr@
من اصلا سوتیم جمع نمیشه هیچ جوره نامزدم اومد خونمون خودش و بابام داشتن پفک میخوردن به من گفتن تو پلا ...

😂😂

😂😂

واقعا خجالت میکشم بعضی وقتا 😂😂

همون لحظه سین زد 😐 منم گفتم ببخشید اشتباهی فرستادم  خیلی جدیه

شانست همون لحظه دیده😆

2824
2823
2791
2779
2792