2777
2789

باردارم دکتر بهم آسپرین داده تاکید کرد سر ساعت بخورم من هرشب ساعت 11 میخوردم اما امروز ساعت 4 بعدازظهر میخواستم فولیک اسید بخورم نمیدونم حواسم کجا بود اشتباهی آسپرین خوردم چیکار کنم الان؟؟ به دکترمم پیام دادم جواب نداده خیلی نگرانم

آسپرین مال چیه

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خون رقیق میکنه

نه نترس هیچی نمیشه من حامله ام رفتم حجامت😐

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
خیلی تاکید کرد که حتما سر ساعت بخورم نمیدونم چرا اینجوری شد

بعدش اون قرصی که گفت خوردی؟

چی؟ متوجه منظورت نشدم

اون قرصی که دکترت تاکید کرد رو خوردی؟؟