2777
2789
عنوان

یعنی جن بود 😰😱

168 بازدید | 19 پست

من سال قبل با ابجیم ماه محرم رفتیم پشت بوم مراسم اعزا رو نگاه کنیم

جلو خونمون یه ساختمون نیمه کاره بود حتی دیواراشم درست حسابی کار نکرده بودن 

اونجا طبقه چهارمش یه یپر مرد با عصا خودشم کناره ساختمون که ادم تکون بخوره می افته نشسته بود  من یه دفعه برگشتم و دیدم اون نیست 

گذشت تا یه سوالی ذهنمو درگیر کردوکه پیر مرد چطور تو تاریکی رفته اونجا تا طبقه چهار ام و اینکه قطعا دیدین پله های ساختمون نیمه کاره چجوریه که ادم سالم نمیتونه باهاش بره بالا اون یپر مردی که عصا داش چجور رفته بودپس؟!

دلیل قانع کننده ای پیدا نمیکنم اصلا اون ادم باشه چجور تو یه لحظه محو شد؟!

کاربری دوممه  از سال ۹۹عضو بودم  

جن نبوده ولی ممکنه روح دیده باشی، چاکرای چشم سومت نیمه فعاله، نمازهای واجبتو ترک نکن و بخون تا چاکرای چشم سومت بسته بشه 

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جن نبوده ولی ممکنه روح دیده باشی، چاکرای چشم سومت نیمه فعاله، نمازهای واجبتو ترک نکن و بخون تا چاکرا ...

نمازمو که میخونم ولی اخه ابجیمم دید من خیلی اینجور چیزا دیدم مثلا یه بار تو اسمون یه نقطه خیلییییی خیلی پرنور دیدم که اروم اروم محو شد اصلا هم شبیه ستاره نبود

کاربری دوممه  از سال ۹۹عضو بودم  
نمازمو که میخونم ولی اخه ابجیمم دید من خیلی اینجور چیزا دیدم مثلا یه بار تو اسمون یه نقطه خیلییییی خ ...

گلم منم دیدم. اون شهاب بوده

تو این فکر بودم ... که با هر بهونه... یه بار آسمونو بیارم تو خونه
خودمم خیلی از اینجور چیز ها میترسم    

ذهنت رو درگیر نکن 

دیدی بیخیال شو

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نمازمو که میخونم ولی اخه ابجیمم دید من خیلی اینجور چیزا دیدم مثلا یه بار تو اسمون یه نقطه خیلییییی خ ...

درسته چشم سومت نیمه فعاله.. منم تو کودکی و دوران بارداری سر دوقلوهام موجود غیر اورگانیک دیدم با قران درمانی چشم سومو بستم ببینید اینکه منظور از چشم سوم (چشم واقعی نیست)  یه غده داخل مغز که با فعال بودن این چاکرا پرده غیب رو از روی چشم ها کنار میزنه گاهی افراد اینو موحبت از طرف خدا میدونن گاهی باعث اذیت شدن و درگیر شدن ذهنشون میشه،  با غسل و اعمال واجب مثل نماز میشه این چاکرا رو بست 😊

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

روبروی خوابگاه ما یه ساختمون نیمه کاره بود؛ نصف شب میدیدم کسی بالاس 

جن نبود روح هم نبود نگهبان بود

پیرمرد وقتی بیمه نبوده عایدی نداره مجبوره کارایی مثل نگهبانی انجام بده تا اموراتش بگذره

تو این فکر بودم ... که با هر بهونه... یه بار آسمونو بیارم تو خونه