ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4927 عنوان این ذکر 2391 بازدید | 26 پست ذکر (یا لطیف) برای چی خوبه هرکی جواب داد خدا خیرش بده برای آشتی بین ۲ نفر چ چیزی مجربه ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹 1401/04/13 | 22:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dor_12 عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 5950 بیا تایپک اخرم عزیزم اونجا ذکری رو گفتم ... یـہ تـار مـوش کہ سهلہ...!••͜فکـرشـم بہ کـسـے نـمـیـدم!♡
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4927 بیا تایپک اخرم عزیزم اونجا ذکری رو گفتم ... عزیزم اون ذکر ها برای چی خوبهمن میخوام آشتی کنم با کسی که رفتارش سرد شده خوب شه مثل قبلا ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
رنگی_رنگی۲۷ عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 6875 شنیدم ۱۰۰۰ بار یا ودود برای اشتی خیلی مجربه ، سرچ کن تو همین نی نی سایت خیلیا گفتن
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4927 شنیدم ۱۰۰۰ بار یا ودود برای اشتی خیلی مجربه ، سرچ کن تو همین نی نی سایت خیلیا گفتن مرسی عزیزم واقعا حالم بده ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4927 برای بخت گشایی یا لطیف ۱۲۰ تا فکر کنم آشتی نمی دونم اها ممنونمن برای آشتی خواستم ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
dor_12 عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 5950 عزیزم اون ذکر ها برای چی خوبه من میخوام آشتی کنم با کسی که رفتارش سرد شده خوب شه مثل قبلا برا همه چیز خوبه میگم معجزس فقط کافیه دعا کنی اون ذکرارو ب اون نیت بگی یـہ تـار مـوش کہ سهلہ...!••͜فکـرشـم بہ کـسـے نـمـیـدم!♡
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4927 برا همه چیز خوبه میگم معجزس فقط کافیه دعا کنی اون ذکرارو ب اون نیت بگی ممنون عزیزم دعا کن نتیجه بگیرم گرفتم برات ۳۰۰ تا صلوات میفرستم ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4927 عزیزم انشالله مشکلت حل بشه 💖 ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
20mehrsa عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 12718 برا همه چیز خوبه میگم معجزس فقط کافیه دعا کنی اون ذکرارو ب اون نیت بگی واقعا ؟؟؟؟ برای خودت پیش اومده جواب بذه؟چ جوری ذکرا رو گفتی هر کدومو جدا جدا یا نه همه با هم روزی چند تا گفتی جواب گرفتی؟
dor_12 عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 5950 ممنون عزیزم دعا کن نتیجه بگیرم گرفتم برات ۳۰۰ تا صلوات میفرستم مرسی گل من حتما😘😘بیا تایپک آخرم اون ذکره منظورمه فهمیدی ک😅این(سبحان الله ـ الحمدلله ـ لا اله الا الله ـ الله اکبر) یـہ تـار مـوش کہ سهلہ...!••͜فکـرشـم بہ کـسـے نـمـیـدم!♡
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4927 مرسی گل من حتما😘😘 بیا تایپک آخرم اون ذکره منظورمه فهمیدی ک😅این (سبحان الله ـ الحمدلله ـ لا اله ... اره عزیزم خوندم🌷 ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
dor_12 عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 5950 واقعا ؟؟؟؟ برای خودت پیش اومده جواب بذه؟ چ جوری ذکرا رو گفتی هر کدومو جدا جدا یا نه همه با ه ... من چند تا ذکر میدونم همیشه از ته دل دعا کردم اون ذکرا رو گفتم خداروشک خوب بوده خیلیمیخوای بهت بگم؟اول تایپک اخرمم نگا کن اونم متوجه شی یـہ تـار مـوش کہ سهلہ...!••͜فکـرشـم بہ کـسـے نـمـیـدم!♡