ملکهدریا مدیر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4927 عنوان این ذکر | مشاهده متن کامل بحث + 2392 بازدید | 26 پست ذکر (یا لطیف) برای چی خوبه هرکی جواب داد خدا خیرش بده برای آشتی بین ۲ نفر چ چیزی مجربه ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹 1401/04/13 | 22:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dor_12 عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 5950 اره عزیزم خوندم🌷 فدات اینو زیاد بگو هرچقد بیشتر بهتر یـہ تـار مـوش کہ سهلہ...!••͜فکـرشـم بہ کـسـے نـمـیـدم!♡
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4927 من چند تا ذکر میدونم همیشه از ته دل دعا کردم اون ذکرا رو گفتم خداروشک خوب بوده خیلی میخوای بهت بگم؟ ... عزیزم لطف میکنی ذکر هایی که مجربه رو بگی برای حاجت روایی و محبت و ....اینو خوندم امیدوارم جواب بده ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
20mehrsa عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 12718 من چند تا ذکر میدونم همیشه از ته دل دعا کردم اون ذکرا رو گفتم خداروشک خوب بوده خیلی میخوای بهت بگم؟ ... اره عزیزم بگو بهمتاپیک آخرتو دیدمدر مورد تاپیک آخر ذکرها رو جدا جدا گفتی مثلا ۱۰۰ سبحان الله بعد ۱۰۰ الله اکبر با نه همه با هم مثلا ۱۰۰ تا؟
dor_12 عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 5950 اره عزیزم بگو بهم تاپیک آخرتو دیدم در مورد تاپیک آخر ذکرها رو جدا جدا گفتی مثلا ۱۰۰ سبحان الله بعد ... همه رو باهم عزیزم یـہ تـار مـوش کہ سهلہ...!••͜فکـرشـم بہ کـسـے نـمـیـدم!♡
dor_12 عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 5950 اره عزیزم بگو بهم تاپیک آخرتو دیدم در مورد تاپیک آخر ذکرها رو جدا جدا گفتی مثلا ۱۰۰ سبحان الله بعد ... یـہ تـار مـوش کہ سهلہ...!••͜فکـرشـم بہ کـسـے نـمـیـدم!♡
dor_12 عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 5950 اره عزیزم بگو بهم تاپیک آخرتو دیدم در مورد تاپیک آخر ذکرها رو جدا جدا گفتی مثلا ۱۰۰ سبحان الله بعد ... واسه آسان شدن و حل شدن مشکلات عالیههههالتماس دعا منم دعا کن بابام راضی شه و قبول کنه ب عشقم برسماسمامون فاطمه و محمد یـہ تـار مـوش کہ سهلہ...!••͜فکـرشـم بہ کـسـے نـمـیـدم!♡
safora34343 عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 254 سلام ابجی میشه بپرسم مشکلت چیه امضاتو خوندم اگه دوست داری خدایا تنها امیدم تویی خودت پسرمو شفا بده
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4927 سلام ابجی میشه بپرسم مشکلت چیه امضاتو خوندم اگه دوست داری سلام عزیزم خدا روشکر مشکلی ندارم اما خب بعضی حسادتا شده که واقعا کاری از دست ساخته نیست 🌹امیدوارم که پسرتون شفا پیداکنه براش صلوات فرستادم ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
safora34343 عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 254 سلام عزیزم خدا روشکر مشکلی ندارم اما خب بعضی حسادتا شده که واقعا کاری از دست ساخته نیست ... خب خداروشکر مشکل ندارین اره واقعا حسادت زندگی رو بهممیریزه منم خیلی مشکل دارم بخدا الان مریضی پسرمو فراموشکردم با این گرونی میجنگم که نمیتونمیه مرغ برای بچهامبخرم خیلی سخته ممنونم خواهر خدایا تنها امیدم تویی خودت پسرمو شفا بده
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4927 خب خداروشکر مشکل ندارین اره واقعا حسادت زندگی رو بهم میریزه منم خیلی مشکل دارم بخدا الان مریضی پسرم ... اره گلم بعضی از روی حسادت امید کسیو نا امید می کنند خدای شماهم بزرگه فقط از خدا بخوا که با عزت بهت میده زمانی که تنها امیدت خدا باشه نا امید نمیشی ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
safora34343 عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 254 اره گلم بعضی از روی حسادت امید کسیو نا امید می کنند خدای شماهم بزرگه فقط از خدا بخوا که ... الهی همه ی مشکلات حل بشه ابجی شما کدوم شهری خدایا تنها امیدم تویی خودت پسرمو شفا بده
lightness عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4249 برا همه چیز خوبه میگم معجزس فقط کافیه دعا کنی اون ذکرارو ب اون نیت بگی کونیست ک برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)