2777
2789
عنوان

این ذکر

| مشاهده متن کامل بحث + 2393 بازدید | 26 پست
من چند تا ذکر میدونم همیشه از ته دل دعا کردم اون ذکرا رو گفتم خداروشک خوب بوده خیلی میخوای بهت بگم؟ ...

عزیزم لطف میکنی ذکر هایی که مجربه رو بگی برای حاجت روایی و محبت و ....

اینو خوندم امیدوارم جواب بده

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند تا ذکر میدونم همیشه از ته دل دعا کردم اون ذکرا رو گفتم خداروشک خوب بوده خیلی میخوای بهت بگم؟ ...

اره عزیزم بگو بهم

تاپیک آخرتو دیدم

در مورد تاپیک آخر ذکرها رو جدا جدا گفتی مثلا ۱۰۰ سبحان الله بعد ۱۰۰ الله اکبر با نه همه با هم مثلا ۱۰۰ تا؟

اره عزیزم بگو بهم تاپیک آخرتو دیدم در مورد تاپیک آخر ذکرها رو جدا جدا گفتی مثلا ۱۰۰ سبحان الله بعد ...

همه رو باهم عزیزم

یـہ تـ‌ار مـ‌وش کہ سهلہ...!••͜فکـ‌رشـ‌م بہ کـسـے نـ‌مـ‌یـ‌دم!♡
اره عزیزم بگو بهم تاپیک آخرتو دیدم در مورد تاپیک آخر ذکرها رو جدا جدا گفتی مثلا ۱۰۰ سبحان الله بعد ...

واسه آسان شدن و حل شدن مشکلات عالیهههه

التماس دعا 

منم دعا کن بابام راضی شه و قبول کنه ب عشقم برسم

اسمامون فاطمه و محمد

سلام ابجی میشه بپرسم مشکلت چیه امضاتو خوندم  اگه دوست داری

سلام عزیزم خدا روشکر  مشکلی ندارم 

اما خب بعضی حسادتا شده که واقعا کاری از دست ساخته نیست 

🌹امیدوارم که پسرتون شفا پیداکنه براش صلوات فرستادم

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
سلام عزیزم خدا روشکر  مشکلی ندارم  اما خب بعضی حسادتا شده که واقعا کاری از دست ساخته نیست ...

خب خداروشکر مشکل ندارین اره واقعا حسادت زندگی رو بهم

میریزه منم خیلی مشکل دارم بخدا الان مریضی پسرمو فراموش

کردم با این گرونی میجنگم که نمیتونمیه مرغ برای بچهام

بخرم خیلی سخته ممنونم خواهر

خدایا تنها امیدم تویی خودت پسرمو شفا بده
خب خداروشکر مشکل ندارین اره واقعا حسادت زندگی رو بهم میریزه منم خیلی مشکل دارم بخدا الان مریضی پسرم ...

اره گلم بعضی از روی حسادت امید کسیو نا امید می کنند 

خدای شماهم بزرگه  فقط از خدا بخوا که با عزت بهت میده 

زمانی که تنها امیدت خدا باشه نا امید نمیشی 

اره گلم بعضی از روی حسادت امید کسیو نا امید می کنند  خدای شماهم بزرگه  فقط از خدا بخوا که ...

الهی همه ی مشکلات حل بشه ابجی شما کدوم شهری

خدایا تنها امیدم تویی خودت پسرمو شفا بده