راهی هست بشه از سبزه بودن در بیام و کمی سفید بشم؟؟البته خیلی تیره نیستم اما میخام روشن تر بشم
میدونم اگه خارج بودم مدل بودم توسایت بهم خیلیا گفتن
اما نیستم ک ایرانم فلن😂
توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد
ایول مدل ، ماشالا سبزه ای ولی اعتماد به سقفت ترکونده ،
مگه سبزه ها نباید اعتماد به نفس داشته باشن؟
خیلیم خوشرنگه
در انتظار فردا شب را سحر کن🎵 با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶. سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼 بشکن در قفس را از تن رها شو🎸 درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻. از خود دمی برون آ محو خدا شو🌬️🌨️🌝
ایول مدل ، ماشالا سبزه ای ولی اعتماد به سقفت ترکونده ،
منظورتون از این پست چیه؟؟؟
واضح تر بگو
برداشتا مختلفه
توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد
میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲 🌸شهید یوسف قربانی🌸 اگه فرستادید بهم بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
مگه سبزه ها نباید اعتماد به نفس داشته باشن؟ خیلیم خوشرنگه
خوردم کرد قشنگ
اصلا گیج شدم چند بار پیامشو خوندم
حالا قد بلند و کمر باریکو چرا گفتی😂 بنظر من سبزه خوشگل تره سفید خیلی بی رنگ روعه
اخب تا میگم سبزه م بهم میگن اندام چجوریه
بخدا 😂چند بار گفتم چند بار هم پرسیدن
منم گفتم پست اول بگم دوباره کاری نشه که بگم
اینا تو زمان قاجار و قدیم موندن سلیقشون مثل روستاییهاعه الان سبزه و گندمی رو بورسه
در انتظار فردا شب را سحر کن🎵 با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶. سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼 بشکن در قفس را از تن رها شو🎸 درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻. از خود دمی برون آ محو خدا شو🌬️🌨️🌝