2777
2789
عنوان

پوست سبزه

1553 بازدید | 105 پست

سبزه و قد بلند و کمر باریکم...

راهی هست بشه از سبزه بودن در بیام و کمی سفید بشم؟؟البته خیلی تیره نیستم اما میخام روشن تر بشم 

میدونم اگه خارج بودم مدل بودم توسایت بهم خیلیا گفتن 

اما نیستم ک ایرانم فلن😂

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه پوست سبزه چشه

منم پوستم سبزس😍

بی خیال حرف مردم بابا 😂

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

تو ایرانم پوست سبزه خیلی طرفدار داره . گذشت اون روزا که همه میگفتن باید بلور باشی و.... 

ولی لیزر چند درجه روشن میکنه 

این اکانت   کاربری دومم  هست . کاربری اولم  نیوشا عقیلی  هستش . دوستان با جفت کاربری هام فعالیت میکنم .هیچکدوم تعلیقی نیستن . من با هردو کاربری هام یعنی نیوشا عقیلی و پاتریک قرتی میام سایت و هردوی اینها متعلق به یک نفر یعنی خودمه .🥰✌🦋مبتلا به زیباترین بیماری جهان سینستزیا💕 رنگ های مورد علاقه ام سبز روشن ، ابی اسمانی و بنفش هستش .  

اگه واقعا اندامتون و .. شبیه مدل هاست دیگه نیازی نیست رنگ پوستتونو تعییر بدین 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

کو عکس تا عکس نزاری چیزی نمیگم فهمیدی؟🤣😏

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇

حالا قد بلند و کمر باریکو چرا گفتی😂 

بنظر من سبزه خوشگل تره سفید خیلی بی رنگ روعه

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

ویتامین سی اگه حساسیت نداری بهش چند تا مخصول دیروز عکس گزاشتم خانمه میگفت تبلیغه گزارشت میزنم حالا هر کدوم مال یه مارک هارجی یا ایرانی از دارو خانه هم میگرفت 

اگه گزارش نمیزنی عکس روتینو بزارم😅