2777
2789
عنوان

پوست سبزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1603 بازدید | 105 پست
حرف من نیست خیلیا بهم میگن  قدبلندی و لاغریم مثل الناز گلرخه اما اون یکم پوستش روشن تره و تو پ ...

خب من که ندیدم عکستو عزیزم ، اگه اینه که خوشگلی

عشق ❤ یعنی حالت خوب باشه کنارش..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسته اما روستا تاروستا فرق داره من خودم توی شهرزندگی میکنم اما توی روستا هم رفت وامد دارم ماشالله چ ...

روستاهای نزدیک شهر که دیگه روستا حساب نمیشن کلی ویلا و تجهیزات ساختن 

من منظورم جاهای محرومه 

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
چیزیه که من دیدم جاهای محروم و روستاها بیشتر سلیقه ها اینجوریه دیگه منکر این که نمیتونن بشن

بله درست اشاره کردی شهرستان ها و روستاها ملاک زیبایی دختر رو سفیدی بیش از حد میدونن 

مثلا میگن دختره قشنگ و سفییییددددد 

این طوری نظر میدن منم دیدم 

آفرین دیدت وسیعه😘

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
حرفت خیلی اشتباه بود 

از نظر شما بله از نظر خودم خیر و این طبیعیه

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

یکی تاپیکای رنگ پوست

یکی جنسیت بچه

بعضیا میخوان از یه گروه دفاع کنن اون یکی رو میکوبونن:/ خب هرکی سلیقه ای داره دیگه. اگه خدا به کسی پوست تیره داده میدونست بیشتر بهش میاد یا بالعکس. بعد میخوان از سبزه ها دفاع کنن میگن چیه بابا سفیدا بی روحن شبیه شیر برنجن و ....:/😐

اگه میخواین با استارتر اون تاپیک هم عقیده باشین و حسشو نسبت به خودش و رنگ پوستش( یا حتی جنسیت بچش) عوض کنین و به نوعی اعتماد به نفس بهش بدین حواستون باشه هزار نفر دیگه برعکس خصوصیات استارتر توی تاپیک هستن

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...
روستاهای نزدیک شهر که دیگه روستا حساب نمیشن کلی ویلا و تجهیزات ساختن  من منظورم جاهای محرومه&n ...

جاهای محروم ک دیگه میشه زندگی عشایری

اما  دیدم تفکرات خیلی ازشهری ها پوسیده تر از روستایی ها بوده،این چیزیه ک من دیدم و کلی نمیگم

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
بله درست اشاره کردی شهرستان ها و روستاها ملاک زیبایی دختر رو سفیدی بیش از حد میدونن  مثلا میگن ...

من خودمم شهرستانم اتفاقا پدر مادرمم روستایی بودن اینو ننگ و عار نمیدونم ولی خب اینجوری هست دیگه هرچقدرم بگن نه ولی اینجوریه 

مامان خودم میخواد از یکی تعریف کنه میگه دختر فلانی انقدر سفییید و قشنگه😂😅

ینی چون سبزه س نباید اعتماد ب نفس داشته باشه؟  منم برنزه م همه جام از پوستم تعریف میکنن همسرمم ...

وای خانم میدونی چرا میگم سفید بشم از همین میترسم دیگه 

ی شوهر فوق العاده سفید گیرم بیاد بعد بهم بگه چرا پوستت سبزه س😐😂شاید برات خنده دار باشه اما باور کن فکرمو مشغول کرده خیلی 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
بله حرفتون درسته ولی سلیقه من اینجوریه و چیزی که دیدم از نظر اکثرا سبزه جذاب تر بنظر میومده 

لطفاً برای اینکه بگی یکی بی شخصیت خودت با شخصیت نگو سفید دوستا روستایی ان ‌‌

خوبه من بگم سبزه ها چمن خودن 

جذابیتی هم وجود نداره همه چی به رنگ پوست نیست جذابیت یعنی درست صحبت کردن بعد هم همه اعضای صورت باید به هم بیان تا یکی جذاب 

ی سبزه دماغ گنده چشم ریز جذاب؟ فقط به خاطر رنگ پوستش 

به امید آزادی🕊️

جاهای محروم ک دیگه میشه زندگی عشایری اما  دیدم تفکرات خیلی ازشهری ها پوسیده تر از روستایی ها ب ...

عزیز دل استثنا همیشه وجود داره من دارم راجع به اکثریت میگم اکثرا تو روستاهای محروم طرز فکر فرق داره با شهر پیشرفته دیگه اینطور نیست؟