2777
2789
عنوان

دوسندارم با شوهرم حرف بزنم

181 بازدید | 4 پست

بچه ها دو سه ساله دلخور و ناراحتم میکنه همه این دلخوری های کوچیک و جدا از اون ک بهش مشکوکم باعث سردی بدی شده .دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم یا کنارش باشم .همیشه بقیه اولویت داده برای سفر رفتنشون مشکلاتشون دکتر رفتنشون. برای خواهراش نقش دهقان فداکار داشت برای جهیزیه و خرید ماشین .حتی کرونا داشت خواهرش جون ما خطر انداخت رفت آمپول بهش زد .باردار بودم دوقولو منو تنها میزاشت تا ساعت ۴ صبح همه اینا هزار بار تکرار کرد و من هر بار شکستم احساس میکنم چیزی باقی نمونده دیگه .الانم برای بار بیستم شاید با دوستش برای کاراش میرن شهر دیگه و خودش وقف دوستش کرده مرخصی ب زوری گرفته .منو بچه هام خونه تنها زنگ زد جوابش ندادم و عجیب این چند روز اصلن دلتنگ نمیشه براش .

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بارها فیلم پ و  ر ن دیدم میبینه زنای خراب میبینه لاس زدن با همکار واقعا بریدم .هر چی میخوام ب بعصی نقاط مثبتش فکر کنم نمیتونم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری عزیزم 

روحم خسته س نمیتونم باور کنم حرفاس .اون شهر دور چیکار میکنه  دور از چشم من با این دوست پایه ش.دفعع قبلم حساب‌ ی خانم پول زده بود زد زیرش ک همکارم گفته من نمیشناسم کیه