بچه ها من از مهمون خوشم میاد هرکاریم در توانم باشه براش انجام میدم ولی مدتیه یکی از اقوام درجه یکم با شوهرش پیله کرده بهمون بی خبر و هماهنگی میان وقتیم میان شب میمونن من سر کار میرم غذای ناهاروشامم صبح زود به اندازه دو وعده که بخوریم اماده میکنم و میرم بعد عصرا که باز میخوام برم سرکار میبینم اینا میان خونمون منم که نمیتونم نرم سرکار مجبورم بگم شما بفرمایید،حالا اینا به کنار مثلا این سرزده اومدن و هفته ای چهر پنج بار اومدن یا نداشتن غذا برای مهمون شده موذل برای خودم و شوهرم هرچیم به خوبی میگم خبر بدید قبل اومدنتون تا یا سرکار نباشم یا بتونم تدارک ببینم اصلا انگار نه انگار الان چند شبه میخوام بچم ببرم بیرون یا پارک ببرم بعد از کارم هی میان نمیتونم بخدا خسته شدم نه اینکه نخوام ازشون پذیرایی کنم ولی این وقت و بی وقت اومدنشون کل زندگیم داره میریزه به هم بنظرتون چیکار کنم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
نه به کارای خودم میرسم نه به خونه نه میتونم جایی برم یا کسی بیاد چند بار فامیل شوهرم اومدن اینا بودن ناراحت شدن که اره از قصد فلان فامیلت میگی وقتی ماهستیم
تایم سر کار رفتنم میدونن محل کارمم میدونن اکثرا جلو در میبینمشون وقتیم زودتر برم میان محل کارم بخدا خسته شدم حداقل بگن ما هر روز فلان ساعت میایم تا منم حساب کارم بدونم
این رفتار در این قرن خیلی زشته زمان های قبل اومدن تلفن عادی بود اما نه الان من حتی مامانمم میخاد بیاد یک روز قبل زنگ میزنه
مهمون خوبه ن هرروز هفته دق دقه ها زیاد شده وسایل هم گرون خودم از عید تا حالا چندنفر رو میخوام دعوت کنم نمیشه هی خرج میشه
و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه❤️الا بذکرالله تطمئن القلوب❤️❤️💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان فصل سرما نیست زمستان فصل گرم عاشقان غرق زیباییست زمستان فصل اغازیست که پایانش پر از شادیست
این رفتار در این قرن خیلی زشته زمان های قبل اومدن تلفن عادی بود اما نه الان من حتی مامانمم میخاد بیا ...
بخدا بحث حساب کتاب نیس خداروشکر خدا میرسونه ولی منم دلم میخواد ارامش داشته باشم یا ی شب مثل همه بعد از کار برم بیرون یا خرید ولی حدود شش ماهه زندگیم در هم شده
کار الانمم همینه چون تو طول روز که نیستم شبم مشغول بشور بساب خونه و بچه و خودمم خودشون میخوابن پهن میکنن صبحم من اماده شدم برم سرکار بچمم مهد اینا وسط سالن خوابن ناچارا باید برم