2777
2789
عنوان

خون دماغ

103 بازدید | 14 پست

سلام خانما. دیروز پسرم سه سال ونیمه داشتم با باباش بازی میکرد یهو پرید رو کمر همسرم و سر خورد با دماغ محکم اومد روی زمین بعدش بلافاصله خون دماغ شد بعد یکم بند اومد دوباره امروز صبح من سرکار بودم با مادرم بوده میگه دو بار یکم بینیش کشیده شد به زمین. دوبار خون دماغ شده.. الانم داشت میدوید نمیدونم دستشو زده یا نه یهو اومد مامان خون دماغ شدم دیدم داره خون میاد و روسرامیک و همه جا ریخته.. الان چرا اینطوری شده دیشب ضربه خورده امروز چرا اینقدر خون دماغ میشه🤦🏻♀️🤦🏻♀️ چیزی نیست یعنی؟؟ خطرناک نیست؟؟ بخاطر ضربه حساس شده و خوب میشه؟ یا ببرمش دکتر؟

ببرینش دکتر

شاید شکستگی چیزی باشه

من خودمم بچگیم خیلیییی خون دماغ میشدم

البته بلایی هم نمونده که سر بینیم نیاورده باشم

ولی

با این حال دکتر بازم مویرگ بینیم رو سوزوند

ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)

ببرینش دکتر شاید شکستگی چیزی باشهمن خودمم بچگیم خیلیییی خون دماغ میشدم البته بلایی هم نمونده که سر ب ...

این گاهی خون دماغ میشه منم خودم بچگیم تو این سن زیاد خون دماغ میشدم .. ولی الان بخاطر صربه ای که خورده هست ولی روی بینین برآمدگی و ورم و کبودی نداره .. نمیدونم ممکنه از داخل شکستگی باشه و ورم و اینا نباشه نفهمیده باشیم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک عکس بگیر تیغه بینی نشکسته باشهمتاسفانه دخترم سه سالگی زمین خورد و تیغه بینی شکست و پزشک عمومی هم ...

ااای واااییی🥲🥲پس باید حتما ببرم بررسی بشه🥺

این گاهی خون دماغ میشه منم خودم بچگیم تو این سن زیاد خون دماغ میشدم .. ولی الان بخاطر صربه ای که خور ...

وقتی گاهی خون دماغ میشه ببرینش دکتر

یه معاینه هست دیگه خیال خودتونم راحت میشه بچه هم اذیت نمیشه

من 9 10 سالم بود اینطوری میشدم

احتمالش هست بله

وقتی گاهی خون دماغ میشه ببرینش دکتریه معاینه هست دیگه خیال خودتونم راحت میشه بچه هم اذیت نمیشهمن 9 1 ...

اره باید حتما ببرم.. آخه هر سری یهو میاد میگه خون دماغ شوم ولی متاسفانه متوجه نشدم دستی چیزی زده به بینیش یا نه..

اره باید حتما ببرم.. آخه هر سری یهو میاد میگه خون دماغ شوم ولی متاسفانه متوجه نشدم دستی چیزی زده به ...

بله اینطوری میشه بعد خود ادم متوجه میشه که قراره خون دماغ شه چون گرمی خون رو تو رگ ها حس میکنه

ایشالا که چیز خاصی نیست

اره منم بچه بودم اینجوری شدم ولی دکتر به من گفت هیچی نشده

من بینیم خیلیییی ضربه دیده یعنی خودم کوبندمش اینور اونور

تو باشگاهم ضربه دیده

شکسته دکتر 8 9 سالم بود گفت بیا عمل اورژانسی باید برات بنویسم مامان اینا نذاشتن

بعدش رفتم یه دکتر دیگه و گفت شکستگیت بعدا اوکی میشه ولی خون دماغ شدنت بابت این مویرگ ها هستن و ...

دقیق یادم نیست برای 6 5 ساله پیشه

من بینیم خیلیییی ضربه دیده یعنی خودم کوبندمش اینور اونورتو باشگاهم ضربه دیدهشکسته دکتر 8 9 سالم بود ...

نه بره من یجور دیگه بود هنوز که هنوزه یکم افتاب میخوره زود خون میاد یعنی به ثانیه نرسیده خون میاد

نه بره من یجور دیگه بود هنوز که هنوزه یکم افتاب میخوره زود خون میاد یعنی به ثانیه نرسیده خون میاد

منم قبل اونطوری بودم ولی الان اوکی تر شده