2777
2789
عنوان

شوهرتون موم توو دستتون باشه

239 بازدید | 13 پست

سلام بچها میخاستم بدونم دعایی چیزی بلدین ک شوهر موم توو دستت شه یا کسیو میشناسین واسع شوهرش دعا گرفته باشه آخه شنیدم خیلیا اینکارو میکنن

دعا چیه دختر ول کن این چرت و پرتارو

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوره ی مزمل بخون تا 40 روز خیلی تاثیر داره

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
بله یه چیزی بلد هستم . اما نوشتنی یا موندنی نیست باید انجامش بدی و بهش متعهد باقی بمونی در هر شرایط& ...

لطفا بگید

(کاربری دست سە نفر)از ربط دادن تایپکها جدا خودداری فرمایید❤️     (حاجتم خیلی بزرگه ❤️)میشه واسه رسیدن به عشقم صلوات بفرستید (هفت ساله عاشقشم)🖤

چن وقت غر نزن..راجب خانوادش بد نگو..مقایسه ش نکن..فک کن مثلا دوران دوستیتونه و میخای دلش روببری..بهترین و مهربون ترین باش

اونم مشخصا رفتارش رو با شما عوض میکنه و مثل تو میشه

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤

راستش من دوس ندارم شوهرم هرچی بش بگم بگه چشم اینطوری حس میکنم روش سلطه دارم شوهرم خودش ادم خوبیه انتقاد پذیره 

اما دیدم کسیو که با دعا شوهرش عین موم تو دستشه دوستمم هست کیفم میکنه از این قضیه 

دعا تاثیری نداره

بعضی مردا از روی مهر محبت به زنشون وابستن ذاتن اینطورین 

بابای خودم از اون مرداست  خودش مهربون خوش اخلاقه 

مامانم جز احترام کاری نمیکنه

🐣ی افسانه هست که میـگه:شاید عشق همون حسیـه که قـ♥لبهاتونو با هم عوض میکنید، بیقرار میشین برای همینه که بدون هم حس بدی دارین چون بدن میخواد قـ❤لب اصلیش کنارش باشه...به نظرم این قشنگترین تعریفِ عشقه🐣دوسـℒℴνℯـت دارمـــــ🐣دوریم از هم ولی من چطوری میفهمم تو دلت چی میگذره انگار ی طناب از قـ❤لبت به قـ❤لبم وصله...دوسش دارم میدونی چرا؟ چون وقتی ناراحتش میکنم،خودم بیشتر ناراحت میشم،وقتی ازش دور میشم خودم بیشتر احساس تنهایی میکنم.وقتی دلتنگشم دنیای خودم تاریکتر میشه نمیدونم چجوری امد وسط زندگیم،اما شد،تموم وجودِ من❤🐣 دوست داشتن اینکه وقتی میدونه رو چیزی حساسی یا از کاری بدت میاد حواسش هست که ناراحتت نکنه...🐣goftino.com/c/EcZL9x