2777
2789

۲۷ میلیونه  گناه داره شوهرم با یه حقوق کارمندی  منم کار که نمیکنم  نمیدونم چ کنم

تعداد رای : 39
نظرسنجی
عمل کن خوشگل شی لذت ببر از زندگی
24
61%
نه نمیخاد حیف پول اعتماد به نفستو ببر بالا
15
38%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمل کن بابا 

منم در ب در دنبال پولشم عمل کنم 😂ولی فعلا صفرم ندارم😂

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
عمل کن بابا  منم در ب در دنبال پولشم عمل کنم 😂ولی فعلا صفرم ندارم😂

منوخودم ۱۰ تومن دارم  شوهرمم  بقیشو میده  اصن کُلش رو هم حاضره بده  ولی من اصلا اهل بیرونو در نیستم   شاغل نیستم  واقعا هرجی فکرمیکنم میبینم کاریش ندارم

فرقی نداره مهم اینه که عمل شه    دوستم  عمل کرده میگه اضافات بینیمم دکتر داد گفت بزا ...

اضافات چیه😂😂ی استخون میده میگه تا یکسال نگهدار اونم برا این ک ی وقت تصادفی ضربه ای خورد اون استخون استفاده کنن براش

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
منوخودم ۱۰ تومن دارم  شوهرمم  بقیشو میده  اصن کُلش رو هم حاضره بده  ولی من اصلا ...

اگ از دماغت راضی برو طلا بخر همون پولو 

اگر ن پس عمل کن من انقد دلم‌میخاد عمل کنم اماخب ندارم فعلا زده ب سرم طلابفروشم باز میگم حیفه پولش جور کنم بهتره اخه طلاهامم دوسدارم 

یه سوال شما اصلا حرف عمل بینی رو تا الان پیشش گفتی که همچین حرفی زده یا نه

آره خودم گفتم  دوسدارم عمل کنم   خوشگلتر بشم فلان بشم  😃  یوقتایی هم  موبایل فروشی میره میگه چ تیپایی میزنن دخترا   یه خروار لب دارن با یه دماغ کوچولو  

خوب وسوسه میشه دیگه اونم    انسان ذاتا زیبایی را دوس دارد

اگ از دماغت راضی برو طلا بخر همون پولو  اگر ن پس عمل کن من انقد دلم‌میخاد عمل کنم اماخب ندارم ...

آخه تو خیابون میرم میبینم  دیگه همه عمل کردن سه شده  جذابیتش کم شده  دیگه از دور میفهمی طرف عمله