2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2233 بازدید | 124 پست
بره متخصص زنان راحت متوجه میشه پرده داره یا نه همین دو هفته پیش یکی از دخترای فامیلمونو بردن ببینن د ...

میدونید چقدر هزینه داشت 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر باید بره ولی خب فکر نکنم چیزیش شده باشه ولی خب پسر ده ساله مگه حس جنسی داره؟😐

پسر بچه ها رو نمیدونم

ولی من از وقتی خیلی کوچیک بودم داشتم🤦‍♀️

البته در حالت کودکانه ا‌ش

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
فک نکنم بچه 10 ساله چیز به اون صورتی داشته باشه که آسیب بزنه ولی یه دکتر بره خب  شاید تا حالا ...

ان شاءالله

اگه با دست باشه چی؟! تجاوز حتی اگه توی ی خانواده غیر گیرم باشهچیزه بدیه 

با انگشت یکم بیشتر واسه اون سن

کاری ب بد و خوبش ندارم میگم هرکی خونوادش حساس بودن یا پسرش متجاوز از آب در اومده یا ب دخترش دست درازی شده

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم

موندم چرا یه نفرم اینجا اگاهی نداره بابا بخدا بکارت وجود نداره صداشو درنیاره موقع معاینه هم اگه خواست بره ک البته اشتباااااااااهه به دکتر نگه این اتفاقو 

اگه دکتر یک درصد فهمید بیا منو ببند ب فحشششششش

خب دوستت اون موقع چند سالش بوده.؟ اگه ی بار به زور این کارو باهاش کرده میتونست دیگه طرف پسر خاله ش ...

یک اینکه با خالش اینا همسایه بودن همشم خونه هم بودن دو خوب بچه بود ی دختر ریزه میزه پنج ساله کجا ی پسر ده ساله درشت کجا 

حساس توی چی یعنی ؟

همین ک میگن گیره 

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم
دونفری یه ۵۰ هزارتومان ندارین به بهونه های مختلف از ماماناتون بگیرین

متاسفانه ن شاید باورتون نشه اما پنجاه تومن واسمون خیلی زیاده