2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2233 بازدید | 124 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟میترسم خانوادش دوسش دارن دختر خوب و ساده ایه من واقعا ناراحت شدم نمیتونه بگه میترسه 

نگه بهتره همون یواشکی باهم برین دکتر هزینه زیادیم نمی‌خواد فقط پول ویزیت میده 

خودت ب یه بهونه ای ببرش بیرون از خونه  بعد بره دکتر  دکترا این جور موقع ها بشدت بیشرفو بد ...

حتما ولی پولشو ن اون داره ن من 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

تقریبا 13یا12سال 

بره بهداشت محلشون باماماصبحت کنه وخواهش کنه احتمالا مجانی انجام میدن😐

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

تهش یه هسته خرما بوده دیگ

بهش بگو یواشکی دکتر بره

من موندم هرچی تجاوز و این چیزاس مال خونواده های گیره😒

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم
نگه بهتره همون یواشکی باهم برین دکتر هزینه زیادیم نمی‌خواد فقط پول ویزیت میده 

مثلا در چه حدی؟

فک نکنم بچه 10 ساله چیز به اون صورتی داشته باشه که آسیب بزنه

ولی یه دکتر بره خب 

شاید تا حالا ترمیم شده

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
اندازه یه ویزیت نمیدونم شهرشماچقدره بادفترچه هم نره ازاد بره ک معلوم نشه یه وقت تو دفترجه ش ویزیت ش ...

الان دیگه فقط کد ملی می‌خوان یعنی برگه دفترچه کنده نمیشه یا مهر نمیزنن

تهش یه هسته خرما بوده دیگ بهش بگو یواشکی دکتر بره من موندم هرچی تجاوز و این چیزاس مال خونواده های ...

اگه با دست باشه چی؟!

تجاوز حتی اگه توی ی خانواده غیر گیرم باشهچیزه بدیه 

حتی دکترم متوجه نمیشه ک رابطه داشته  بهش بگو سخت نگیره

خیالم یکم راحت شد حتما شات میفرستم براش مرسی 

از همون  پسر خالش پول بگیره بره دکتر😑

نمیتونه ک پسره بی حیا هعی دنبالشع میگع بیا زنم شو اینم ازش متنفرع