2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2233 بازدید | 124 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه روز ب بهانه استخر خرید بازار یاباشگاه بره دکترزنان معاینه بشه ۱ساعت بیشتر نمیکشه

پول چقدر باید داشته باشع؟!

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

ی چیزای کوچیک یادشه فقط میدونه بهش دست درازی شده 

ب ی بهونه بپیچونه بره دکتر چون تنها راه تشخیصش اونه

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^

فقط بر ه دکترزنان تا سیصدچهارصدپول همراش باشه خودش نمیتونه تشخیص بده خون نیامده اون‌موقع یادش نی

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

کاش با همون پسرخاله ش ازدواج میکرد:/

همیشه این دیالوگ لیلا حاتمی توی ذهنم تکرار میشه:👀یه کاری واسه من بکن...چمیدونم! مثلا ساعتتو دربیار بذار روی میز بگو واسه تو کردم.🤛بیا یه کاری کن که فقط واسه من باشه! مثلا روز کاریت بیا اینجا بگو اومدم تورو ببینم. سر راهت گل دیدی عکس بگیر بگو یاد تو افتادم، یه جا شعر شاعر مورد علاقمو دیدی بفرست واسم، ولی دروغی نباش...!🌿یعنی دیدی هیچکاری نیست که دلت بخواد بخاطر من انجامش بدی منو حذف کن از زندگیت.🚶‍♀️👐
خانوادش پسر دوستن!؟ اگه حامی دخترشون هستن بره رک بهشون بگه شنیدم دکتر ببینه می‌فهمه کی پاره شده اگه ...

واقعا؟میترسم خانوادش دوسش دارن دختر خوب و ساده ایه من واقعا ناراحت شدم نمیتونه بگه میترسه 

کاش با همون پسرخاله ش ازدواج میکرد:/

از پسر خالش متنفره میفهمین پسره هنوز پیگیرشع 

فقط بر ه دکترزنان تا سیصدچهارصدپول همراش باشه خودش نمیتونه تشخیص بده خون نیامده اون‌موقع یادش نی

پول نداره اونم این همه 

جفتشونم بچه بودن عقلشون نمیرسیده که بزرگترا باید هواسشون باش اونا به خیال خودشون بازی کردن

من موندم پدرمادرا کجا بودن

همیشه این دیالوگ لیلا حاتمی توی ذهنم تکرار میشه:👀یه کاری واسه من بکن...چمیدونم! مثلا ساعتتو دربیار بذار روی میز بگو واسه تو کردم.🤛بیا یه کاری کن که فقط واسه من باشه! مثلا روز کاریت بیا اینجا بگو اومدم تورو ببینم. سر راهت گل دیدی عکس بگیر بگو یاد تو افتادم، یه جا شعر شاعر مورد علاقمو دیدی بفرست واسم، ولی دروغی نباش...!🌿یعنی دیدی هیچکاری نیست که دلت بخواد بخاطر من انجامش بدی منو حذف کن از زندگیت.🚶‍♀️👐
مطمئن هستین؟اگه با دست انجام شده باشع چی؟

یعنی تا اینجاش پیش رفتن!!! 

لعنت به بعضی بچه ها که هیچ ترسی ندارن

بعد این بچه اونمدچندسال پیش کجا گیر اورده این فیلمارو؟ صد درصد که اون موقع ها گوشی نبود. یعنی کجا دیده!!! 

پول چقدر باید داشته باشع؟!

اندازه یه ویزیت نمیدونم شهرشماچقدره

بادفترچه هم نره ازاد بره ک معلوم نشه یه وقت تو دفترجه ش ویزیت شده

قبلش زنگ بزنه مطب زنان هزینه شو بپرسه 

تَوکَّلتُ عَلی الله فَهو حَسبُه.....🌹