2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

152 بازدید | 24 پست

سلام خانما

من ی پسر ۵ساله دارم

و الان ی ماه اقدام طبیعی کردم و منفی شد سر قبلی هم با دارو و امپول باردار شدم یکم تنبلی دارم

الان این ماه از روز دوم پریودم قرص خوردم و دوتا امپول

یک هفته هم هستک از hcg میگذره با اینک میگن مثبت کاذب میندازه نمیدونم دو دل موندم

چون امروز بی بی زدم همون لحظه مثبت شد و ب وضوح دیده میشه

من سرپسرمم این قرص و امپولو استفاده کرده بودم اونم خیلی زود فهمیدم و مثبت شد طوری ک فعلا فقط ساک فقط تشکیل شده بود خخخخ

الانم ی قسمت رحمم ی مقدار باد کرده ک خودم میفهمم

بی بی هم همون لحظه مثبت شد نظر شما چیه

کاذبه یا مثبت؟

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

یه هفته خیلی زوده بعد امپول، امپولو چند سیکلت زدی ؟

امپولو روز ۱۰ قاعدگی زدم hcg

پریودای من ۴ روزه میشه از وقتی پاک شدم اقدام داشتم

عکس بی بی چکو نمیدونمچجوری بفرستمنگاه کنید

همون احظه مثبت انداخت

امپولو روز ۱۰ قاعدگی زدم hcgپریودای من ۴ روزه میشه از وقتی پاک شدم اقدام داشتمعکس بی بی چکو نمیدونمچ ...

اهان...خب ببین میگن نباید تا دو هفته بعد امپول بیبی بزنی چون امکان خطا داره ولی احتمال اینکه باردارم باشی هست چون ممکنه همون شبی ک امپول زدی لقاح صورت گرفته باشه

اهان...خب ببین میگن نباید تا دو هفته بعد امپول بیبی بزنی چون امکان خطا داره ولی احتمال اینکه باردارم ...

اره منم اینجا شنیدم اینحرفو ولی بخاد بگیره همون اولیشم میگیره دیگ نمیدونم ک

ولی چون من قبلیم اینجوری برام پیش اومده ۵۰ درصد مطمنم مثبته ۵۰ درصدم بخاطر همین ک میگن امپول زدی شک دارم

ولی گفتم دیگ ذاتا من قبلیم همین امپول و قرصو خورده بودم

هرچی خدا بخواد صبح باز ی بی بی میزنم

بیبی چکت مثبته عزیزم ولی خب خطا یا درست بودنش مهمه، انشالله ک واقعا مثبت باشهراستی میشه بگی علائم تن ...

ببین من قبل بارداری اولم خیلی نامرتب بودم و پریودای دردناک ولی بعد زایمانم به مدت سه سال قرص ال دی خوردم و مرتب شدم الانم هیچ قرص ال دی دو ساله ک نمیخورم ولی خب پریودامم منظمه ولی همچنان فولیکولام ضعیف هستن باید ی شوک بدی تا بگیرن خخخخ معمولا با یکی دو دوره قرص و امپول درست میشم برا بارداری