مامایکتا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 217 عنوان قهوه 54 بازدید | 9 پست کسی قهوه میشناسه خوب باشه تهران حضوری؟از این تبلیغاتی ها مثل مهتاب و تاجیک و ... که تو نی نی سایت زیاد میگن نمیخوام. تو خیلی از تاپیک ها اومدن تبلیغ کردن.یه آدم مطمئن کسی که خودتون تجربه کرده باشید کارشو. 1401/04/13 | 14:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامایکتا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 217 تو نی نی سایت همش تبلیغات دو سه نفر میاد. نمیدونم واقعا براشون تبلیغ میکنند و از کارشون مطمئن هستن یا خودشون تبلیغ میکنند.
بانوی_تاجی عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3372 از آنلاین شاپای قهوه تو اینستا بگیر. میان دشمن و وطن ننگ بر آنکه شک کند...ننگ برآنکه خواسته شمر به ما کمک کند🇮🇷🇮🇷🇮🇷
مامایکتا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 217 از آنلاین شاپای قهوه تو اینستا بگیر. این حضوریه؟ من اینستام ندارم. شماره چیزی نداره ؟ کارش خوبه؟
بانوی_تاجی عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3372 این حضوریه؟ من اینستام ندارم. شماره چیزی نداره ؟ کارش خوبه؟ نمیدونم بزار برم نگاه کنم ببینم شماره دارهاکثر کسایی که خرید کردن ازشون فیلم میفرستن رضایتاش زیادع میان دشمن و وطن ننگ بر آنکه شک کند...ننگ برآنکه خواسته شمر به ما کمک کند🇮🇷🇮🇷🇮🇷
مامایکتا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 217 نمیدونم بزار برم نگاه کنم ببینم شماره داره اکثر کسایی که خرید کردن ازشون فیلم میفرستن رضایتاش زیادع نوع جدیده هست؟ من اصلا اطلاعاتی ندارم. ممنونم بانو جان
بانوی_تاجی عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3372 نوع جدیده هست؟ من اصلا اطلاعاتی ندارم. ممنونم بانو جان دیدم شماره نداره متاسفانه کاش میتونستی بری پیجشو ببینی خیلی کامل هم انواع قهوه و لوازمش رو داره هم کلی آموزش مرتبط با قهوه داره کاملهاطرافت کسی نیست اینستا داشته باشه پیجشو بفرستم ببینی میان دشمن و وطن ننگ بر آنکه شک کند...ننگ برآنکه خواسته شمر به ما کمک کند🇮🇷🇮🇷🇮🇷
مامایکتا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 217 دیدم شماره نداره متاسفانه کاش میتونستی بری پیجشو ببینی خیلی کامل هم انواع قهوه و لوازمش رو داره هم ک ... مممنونم برام نگاه کردید. راستش ترجیح میدهم حضوری برم.