مامایکتا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 217 عنوان قهوه 54 بازدید | 9 پست کسی قهوه میشناسه خوب باشه تهران حضوری؟از این تبلیغاتی ها مثل مهتاب و تاجیک و ... که تو نی نی سایت زیاد میگن نمیخوام. تو خیلی از تاپیک ها اومدن تبلیغ کردن.یه آدم مطمئن کسی که خودتون تجربه کرده باشید کارشو. 1401/04/13 | 14:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامایکتا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 217 تو نی نی سایت همش تبلیغات دو سه نفر میاد. نمیدونم واقعا براشون تبلیغ میکنند و از کارشون مطمئن هستن یا خودشون تبلیغ میکنند.
بانوی_تاجی عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2899 از آنلاین شاپای قهوه تو اینستا بگیر. نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...
مامایکتا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 217 از آنلاین شاپای قهوه تو اینستا بگیر. این حضوریه؟ من اینستام ندارم. شماره چیزی نداره ؟ کارش خوبه؟
بانوی_تاجی عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2899 این حضوریه؟ من اینستام ندارم. شماره چیزی نداره ؟ کارش خوبه؟ نمیدونم بزار برم نگاه کنم ببینم شماره دارهاکثر کسایی که خرید کردن ازشون فیلم میفرستن رضایتاش زیادع نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...
مامایکتا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 217 نمیدونم بزار برم نگاه کنم ببینم شماره داره اکثر کسایی که خرید کردن ازشون فیلم میفرستن رضایتاش زیادع نوع جدیده هست؟ من اصلا اطلاعاتی ندارم. ممنونم بانو جان
بانوی_تاجی عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2899 نوع جدیده هست؟ من اصلا اطلاعاتی ندارم. ممنونم بانو جان دیدم شماره نداره متاسفانه کاش میتونستی بری پیجشو ببینی خیلی کامل هم انواع قهوه و لوازمش رو داره هم کلی آموزش مرتبط با قهوه داره کاملهاطرافت کسی نیست اینستا داشته باشه پیجشو بفرستم ببینی نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...
مامایکتا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 217 دیدم شماره نداره متاسفانه کاش میتونستی بری پیجشو ببینی خیلی کامل هم انواع قهوه و لوازمش رو داره هم ک ... مممنونم برام نگاه کردید. راستش ترجیح میدهم حضوری برم.