2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلوند روی موی مشکی اگه حنا و قرمزی نداشته باشید،قهوه ای تیره،اگه خیلی شارژش کنید یا موهاتون رنگ واکنه قهوه ای روشن میشه،خب چ کاریه همون قهوه ای رو بخرید

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد
بدون دکلره گذاشتین؟ چه رنگی چه شماره ای و چجوری گذاشتین؟

خیلی خیلی روشن نوشته بود فک کنم شماره ۷ عسلی خوشرنگ شد همه عاشقش شدن گفتم شاید اینم خوب شه چون هر چ گشتم خیلی خیلی روشنش نداشتت 

خیلی خیلی روشن نوشته بود فک کنم شماره ۷ عسلی خوشرنگ شد همه عاشقش شدن گفتم شاید اینم خوب شه چون هر چ ...

من دو هفته پیش رنگ گذاشتم بدون دکلره همه میگن خوشرنگ شد یه آرایشگر بهم گفت چون دکلره نمیکنی هر رنگی بزاری موهات روشن نمیشه و از رنگهای سرد استفاده کن تا به قرمزی نزنه بهم گفت شامپاینی رو با سه صفر قاطی کن با واریاسیون بنفش گفت چون موهات تیره هست سه صفر دوبرابر شامپاینی باشه و اول سه صفر رو با اکسیدان قاطی کن بعد شامپاینی رو بهش اضافه کن و 45 دقیقه بزار روی موهات خیلی خوشرنگ میشه حالا سری بعد میخوام سه صفر رو کمتر بریزم چون من معمولا موهای روشن نمیزارم میتونی اول روی یه تیکه از موهات امتحان کنی اگر خوشت اومد کلشو بریزی