2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 44 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بگو الان عقدیم زنو شوهر اگه میخوای بشیم جشن بگیر بریم تو خونه خودمون ۲۴ ساعت پیش هم باشیم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
میگه طلاق میدم توبیا نه میاری. سرت جایی گرمه

مگه الکیه؟ اگر میخواد طلاق بده و دنبال بهانه‌س، اون بحثش فرق میکنه. 

اصلاً برای چی چهار سال طول کشیده؟ کِی قراره برید سر خونه و زندگیتون؟ 

اگر با صحبت کردن خودتون و بزرگترها درست نمیشه یه فکر اساسی بکن. 

اونکه چون مَرده بدون هیچ دلیلی هم میتونه طلاق بده، به شرطی که تمام حق و حقوق تو رو بده. 

اگر هم بخواد بره درخواست تمکین بده، رد میشه، چون قانوناً تهیه‌ی منزل و اسباب زندگی به عهده‌ی ایشونه و وقتی قاضی ببینه ایشون نه خونه تهیه کرده، نه اسباب زندگی، در نتیجه درخواستش رد میشه. 

یعنی انتظار داره بدون هیچ برنامه و مراسمی؛ بعد از چهار سال همینطوری بری خونه مادرشوهرت باهاش زندگی کنی؟

اگه عقد هستین که اصلا لزومی نداره بری و اگه ازدواجه که یه خونه بگیره.

با خرابات نشینان ز کرامات ملاف... هر سخن وقتی و هر نکته مکانی دارد
یعنی انتظار داره بدون هیچ برنامه و مراسمی؛ بعد از چهار سال همینطوری بری خونه مادرشوهرت باهاش زندگی ک ...

اره دقیقا. میگه عروسی معلوم نیست ۵ سال دهسال باید صبر کنی  ولی تا اون موقع میگه خونه مادرم باشی.تمام مشکلاتم خونه مادرشوهرمه

مگه الکیه؟ اگر میخواد طلاق بده و دنبال بهانه‌س، اون بحثش فرق میکنه.  اصلاً برای چی چهار سال طو ...

همش دنیال بهانه. منو دوسنداره معلومه. نیم ساعت دیگه یه تاپیک دیگ میزنم  ببینین. تاپیکای قبلیم هم ببینید

میگه باید صبر کنی. معلوم نیست چقدر طول بکشه باید صبرکنم.  اخه من تا اون موقع  ک نمیتونم هم ...

خانوادت باید با خانواده اش و خودش صحبت کنن این که نشد زندگی 

خداوند گزارش دهندگان را دوست ندارد☺