2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 44 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خانوادش میگن زوده سنی ن آری صبر کن و....عجله نکن و... خب آگه زوده چرا الان اومدین 

چندسالته مگه؟والا چی بگم اینارو باید پدرت به خانوادش بگه یه کم سخت بگیره بهشون اینجوری که نمیشه شای دتو صبر کنی چندسال دیگه تهش بگه نه اشتباه شد ما به درد هم نمیخوریم و این حرفا 

خداوند گزارش دهندگان را دوست ندارد☺
چندسالته مگه؟والا چی بگم اینارو باید پدرت به خانوادش بگه یه کم سخت بگیره بهشون اینجوری که نمیشه شای ...

۲۳ سالمه. میگن سنی نداری عجله نکن. درکش کن.ده سال هم میتونی صبر کنی.با این همه مشکل؟

اره دقیقا. میگه عروسی معلوم نیست ۵ سال دهسال باید صبر کنی  ولی تا اون موقع میگه خونه مادرم باشی ...

وقتی اومدن خواستگاری تاریخ عروسی رو مشخص نکردید؟

خانوادت باید باهاشون حرف بزنن. چون سنی نداری باید بری با مادرشوهر زندگی کنی؟ مگه عقل نداره رفته خواستگاری کسی که سنی نداره یا از اول قصدش سو استفاده بوده؟ اینکه احساس میکنی دوستت هم نداره خیلی بده.

ده سال صبر کنی برای چی؟ توی ده سال چه اتفاقی قراره بیفته.

با خرابات نشینان ز کرامات ملاف... هر سخن وقتی و هر نکته مکانی دارد
چندسالته مگه؟والا چی بگم اینارو باید پدرت به خانوادش بگه یه کم سخت بگیره بهشون اینجوری که نمیشه شای ...

ب شوهرم هم صبر کردم و اومد بهم بگی بدرد هم نمیخوریم چی اونموقع سنم بیشتره. میگه اها میگی بریم عروسی کنیم زودتر. چون میترسی بعدا باهات عروسی نکنم؟؟ یا دختر سن بالا بشی کسی نگیرتت؟؟خیلی پروعه

ن تاریخ رو مشخص نکزویم

خودت دخالت نکن. بگو خانوادت باهاشون صحبت کنن. خیلی پرروش کردی. بگو اگه عقدم که ماهی یک بار مثل مهمون میام و میرم. اگرم ازدواجه که خونه بگیر. نمیشه که هم خدا رو بخوای هم خرما رو. چی داری که این همه برات فداکاری کنم؟ حتی امیدی به آینده هم نیست که بگم حالا سه ماه دیگه یا یه سال دیگه میریم خونمون.

این دیده تو چیزی نمیگی دیگه دست نمیجنبونه. تکلیفت رو زودتر باهاش یکسره کن... اینجوری نمیشه.

خودت دخالت نکن. بگو خانوادت باهاشون صحبت کنن. خیلی پرروش کردی. بگو اگه عقدم که ماهی یک بار مثل مهمون ...

توی عقد بهم میگه هرروز باید خونه مادرشوهرم باشم.ب چی دلم خوش باشه صبر کنم؟؟سنم بالا بره اونوقت بگه هری؟؟

خودت دخالت نکن. بگو خانوادت باهاشون صحبت کنن. خیلی پرروش کردی. بگو اگه عقدم که ماهی یک بار مثل مهمون ...

بشوهرم گفنم.اومد برات صبر کردم و بعدا  بهم بگی بدرد هم نمیخوریم چی اونموقع سنم بیشتره. میگه اهابراهمین  میگی بریم عروسی کنیم زودتر؟. چون میترسی بعدا باهات عروسی نکنم؟؟ یا دختر سن بالا بشی کسی نگیرتت؟؟خیلی پروع

توی عقد بهم میگه هرروز باید خونه مادرشوهرم باشم.ب چی دلم خوش باشه صبر کنم؟؟سنم بالا بره اونوقت بگه ه ...

عزیزم خودتو اذیت نکن. سعی کن یه چند روزی به رفتارها و حرفای نادرستش فکر نکنی. حق کاملا به توئه ولی خونسرد باش که ذهنت درست کار کنه. اگه میشه برای خودت برو پیش یه مشاور که آرومت کنه. فقط در مورد دغدغه های خودت صحبت کن.

به جدایی فکر نکن اول سعی کن اصلاحش کنی.

یه چند روزی اگه میتونی زیاد خودتو درگیرش نکن. فقط خوب فکر کن و بعدش هرچی لازمه رو بهش بگو.

بعدش از خانوادت بخواه که یه جلسه بزارن و باهاشون صحبت کنن و بگن اینجوری نمیشه.

اگه نشد تهدیدش کن که حکم نفقه و تامین مسکن و مهریه و... میگیری تا دادگاه تعیین کنه حق با کیه.

در نهایت اگه میبینی واقعا تصمیمی برای تشکیل زندگی نداره نزار بیشتر از این بازیت بده. هیچی مثل عمرت باارزش نیست.

عزیزم خودتو اذیت نکن. سعی کن یه چند روزی به رفتارها و حرفای نادرستش فکر نکنی. حق کاملا به توئه ولی خ ...

الان چندروزه پیشش نمیرم.  خواستم برم مشاوره ولی نمیدونم کجا برم ب.

به جدایی  اصلا فکرنمیکنم لسعی میکمم اصلاحش کنم.

خیلی خودمو درگیرش کردم اخه اخلاقش خیلس باهام بده. بهم میگه تا عروسی نگزفتم همیشه پیشم باش. بیا پیشم. همیشه هم خودت بیا. 

خانوادم دیگه باهاشون صحبتی ندارن

اگه نشد  تهدیدش  میکنم برای حکم نفقه و تامین مسکن و مهریه و... ولی واقعا شکایت کنم برا این جیزا؟ اگه نشد؟

چندتا مشاوره رفتم  واقعا تصمیمی برای تشکیل زندگی نداره.میگه باید فکرکنم  چون توزن زندگی نیستی  بعضی موقع میری خونه مادرت. 

شوهرم توی عقد انتظار داره همیشه پیشش باشم وخونه مادرم اصلا نرم

اگه میدونی نمیتونی کنار بیای جدا بشی بهتره

باید اینکار کنم. بهم میگه سرت جای دیگه گرمه .این دلیل  کافی شکاکیت و. تهمت میشه ؟ اخه  یک هفته پیش بخاطر تهمتی ک بهم زد شکایت کزدم(تهمت ب خیانت ).