2777
2789

تب دارم🥺🥲

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چرا؟ تبت چنده ؟ دارو خوردی ؟

ویروس گرفتم

نمیدونم چنده

بله

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹

آخــــــی عزیزم😍😍چن ماهشه نی نی 

من شبا خوابم نمیاد تا این موقع ها بیدارم دیر وقت میخوابم منم بچم یه سالشه کنارم خوابه 🥰

وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه دوستان ...من مینویسم ،نیاز به حمایت دارم اولین بار نیست که مینویسم اما اولین باره که میخوام تا اخر یه داستان پیش برم ...دوسال پیش  کلاس رفتم ،دوره رفتم ، امتحان دادم ،و نمره ب نویسندگی رو. کسب کردم ،

الان دارم یه رمان مینویسم اگر میشه یه سر به کانال رمانم بزن و چندپارتی رو که قرار دادم بخون:) شاید خوشت امد وموندگار شدی ، نیاز به حمایت دارم ،نیاز دارم یکی باشه که بهم انگیزه ادامه دادن بده پس کنارم باشید لطفا و حمایتم کنید درمورد هر پارت نظر بدید و ایده بهم بدید لطفا اینم ایدی کانالم در تلگرام .. با اجازه استاتر عزیزم ببخشید...

https://t.me/Avukat_kiz

سلین 

ما میخایم بریم شمال مسافرت نهارمون رو گذاشتم 

وااای چه خوب خــــــوش بگذره😍😍

وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞