ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4926 عنوان بچه ها 60 بازدید | 14 پست چه دعایی خوبه برای اینکه محبتش بتون جذب بشه مثل قبل شهعضوی از خانوادمهکسی ازتون ناراحت باشه از دلش در بیاری اما باز مثل قبل باهاتون نباشه باهاتون حرف نزنه ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹 1401/04/13 | 01:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4926 چه دعایی محبت زیاد میکنه ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4926 واقعا حالم گرفته براش ۱۰۰ صلوات میخونم اگه کسی بلده بگه ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4926 زبون خوش😕 نمیشه ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
بی_پناه_عالم عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 2293 سوره یاسین رو بالاسر پارچ اب یا لیوان اب بخون.. یا هم روی یه برگه بنویس یبار بزن تواب دربیار.. سوره یاسین برامحبت خیلی خوبه
بی_پناه_عالم عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 2293 ختم قرآن وچهله انجام میدم یانماز نیابتی، بخاطرشرایط سختم سرپرست دوبچم اینکارو برای خرج اوناانجام میدم
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4926 سوره یاسین رو بالاسر پارچ اب یا لیوان اب بخون.. یا هم روی یه برگه بنویس یبار بزن تواب دربیار.. سوره ... مرسی عزیزم بعضی از دعا های قرآنی واقعا محبت زیاد میکنه من خیلی ناراحتم که رفتارش سرد شده ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
بی_پناه_عالم عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 2293 مرسی عزیزم بعضی از دعا های قرآنی واقعا محبت زیاد میکنه من خیلی ناراحتم که رفتارش سرد شده من دوساله گرفتار این دردم عزیزم.. باهیچ چیزی هم درست نشد شاید حکمت خدا باشه، حتی توی خونه نیم نگاهی هم بهم نمیکنه
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4926 ختم قرآن وچهله انجام میدم یانماز نیابتی، بخاطرشرایط سختم سرپرست دوبچم اینکارو برای خرج اوناانجام مید ... خدا کمکتون کنه ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4926 من دوساله گرفتار این دردم عزیزم.. باهیچ چیزی هم درست نشد شاید حکمت خدا باشه، حتی توی خونه نیم نگاهی ... گلم همسرم نیست عضوی از خانوادمه ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
بی_پناه_عالم عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 2293 گلم همسرم نیست عضوی از خانوادمه ان شاءالله درست میشه برات ایه الکرسی میخونم... سوره یاسین مرتب بخون
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4926 ان شاءالله درست میشه برات ایه الکرسی میخونم... سوره یاسین مرتب بخون مرسی عزیزم من برای شما حمد میخونم سر نمازم براتون دعا میکنم ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
بی_پناه_عالم عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 2293 مرسی عزیزم من برای شما حمد میخونم سر نمازم براتون دعا میکنم لطف بزرگی میکنی... قبول باشه