2777
2789
عنوان

بچه ها

60 بازدید | 14 پست

چه دعایی خوبه برای اینکه محبتش بتون جذب بشه 

مثل قبل شه

عضوی از خانوادمه

کسی ازتون ناراحت باشه از دلش در بیاری اما باز مثل قبل باهاتون نباشه 

باهاتون حرف نزنه 

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سوره یاسین رو بالاسر پارچ اب یا لیوان اب بخون.. یا هم روی یه برگه بنویس یبار بزن تواب دربیار.. سوره ...

مرسی عزیزم 

بعضی از دعا های قرآنی واقعا محبت زیاد میکنه من خیلی ناراحتم که رفتارش سرد شده

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
مرسی عزیزم  بعضی از دعا های قرآنی واقعا محبت زیاد میکنه من خیلی ناراحتم که رفتارش سرد شده

من دوساله گرفتار این دردم عزیزم.. باهیچ چیزی هم درست نشد شاید حکمت خدا باشه، حتی توی خونه نیم نگاهی هم بهم نمیکنه

ختم قرآن وچهله انجام میدم یانماز نیابتی، بخاطرشرایط سختم سرپرست دوبچم اینکارو برای خرج اوناانجام مید ...

خدا کمکتون کنه 

من دوساله گرفتار این دردم عزیزم.. باهیچ چیزی هم درست نشد شاید حکمت خدا باشه، حتی توی خونه نیم نگاهی ...

گلم همسرم نیست عضوی از خانوادمه

ان شاءالله درست میشه برات ایه الکرسی میخونم... سوره یاسین مرتب بخون

مرسی عزیزم من برای شما حمد میخونم سر نمازم براتون دعا میکنم