2777
2789
چی میگی اون روز شما شروع کردین ببین تو زیر بار کارای خودتم نمیری دوست تو الان به چه حقی به من گفته گ ...

گوز ینی چشم🤣🤣🤣🤣

کودَکی اَم را دوست داشتَم روز هایی کِ بِجایِ دِلَم زانو هایَم زَخمی بود:)✨✋
ببین اولا ما با کسی دعوا نداشتیم همون امثال شما اومدن وقت مارو گرفتن و عقده گشایی کردن  دوما ت ...

چیه ترسیدی خداحافظی کردی خدارو شکرت شما شر این سایتین رو مخی این سایتین ببین ادبت چقدر کمه که به من گفتین گ.... و شاکی هم میشین و میگین حرف زشتی هم نبوده حرف‌های دیگتون که بماند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی میگی اون روز شما شروع کردین ببین تو زیر بار کارای خودتم نمیری دوست تو الان به چه حقی به من گفته گ ...

تو فقد بگو کاربریت اسمش چی بود دیگه من سکوت اختیار میکنم🤣

خب بگو کدوم کاربری بگم چی میگی 

قطعا اومدی بینمون احساس صمیمیت کردی که اون حرف شنیدی دوست عزیز وگرنه ما کلا کسی رو بینمون نمیاریم تازه لطف کنیم باهاش حرفم بزنیم ببین چیکار کردی 

خب طلا  که پاکه چه منتش به خاکه بگو کاربری قبلیت کدوم بود مام یادمون بیوفته

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

چیه ترسیدی خداحافظی کردی خدارو شکرت شما شر این سایتین رو مخی این سایتین ببین ادبت چقدر کمه که به من ...

چرت و پرت تلاوت نکن دوست نا محترم🗿🤣

گوز ینی چشم🤣🤣🤣🤣

الانم با من بحث نکن برو برا بقیه حرفهای زشتتونم اینجوری اسم بزار و بگو منظور ما این نبوده آفرین  بعدشم شما به هر زبون نحصی که هستین منم که به اون زبون نیستم بفهمم چی میگی

چیه ترسیدی خداحافظی کردی خدارو شکرت شما شر این سایتین رو مخی این سایتین ببین ادبت چقدر کمه که به من ...

بعدم من ن ترسی دارم ن خدافظی کردم چون هیچ وقت نمیرم از سایت🤣🤣🤣 بعد ترشم رو مخ خودتی و ما هیچ ربطی ب ت نداریم🤣🤣

😐 اول یه گل گاو زبون دم کن بخور دوست محترم 

بعدشم ما هییچ حرف زشتی نزدیم به شما کلمه گوز هم گفتیم فلسفه ش چیه یعنی چشم پس اونو علم نکن  

بعدشم کسی که پیگیر ماست شمایی نه ما 

اونی هم کع اومد تو هر تاپیکی گف من شما رو میشناسم بازم شما بودی مگ ما شما رو میشناسیم کلا پس لطفا توهین نکن چون داری ادبت نشون میدی 

الانم با من بحث نکن برو برا بقیه حرفهای زشتتونم اینجوری اسم بزار و بگو منظور ما این نبوده آفرین &nbs ...

وقتی ب اون زبون نیستی چرت و پرت تلاوت نکن🤣🤣

الانم با من بحث نکن برو برا بقیه حرفهای زشتتونم اینجوری اسم بزار و بگو منظور ما این نبوده آفرین &nbs ...

زبون نحصم زبون خودته 

داری ادب و شعور خودتو نشون میدی 

کم فشار بخور🌹

خب بگو کدوم کاربری بگم چی میگی  قطعا اومدی بینمون احساس صمیمیت کردی که اون حرف شنیدی دوست عزیز ...

من اومدم تو تاپیک نحص شما و با شما مث بچه آدم دوکلمه حرف زدم و سلام کردم که شما بی تربیتا که نمیدونم کدوم ... تربیتتون کرده که الان مث بچه پرو ها که به بزرگتر خودتون اینجوری بگین و اینقدر پرو باشین و من ندونستم که شما وحشیانه چنان به من حمله میبرین و منو تعلیق بی جهت میکنین 

من اومدم تو تاپیک نحص شما و با شما مث بچه آدم دوکلمه حرف زدم و سلام کردم که شما بی تربیتا که نمیدونم ...

@نی_نی_یار_شب    

میشه به این کاربر که داره عقده گشایی می‌کنه و هر چی از دهنش در میاد به ما میگه رسیدگی کنین لطفاً ؟❤️✋

گمانم ایشون همون کاربر مردی هستن که چند روز پیش شروع ب توهین هایی مثل امشب کردن...

@نی_نی_یار_شب  دوست عزیزمون علی رغم اینکه گفتین ادامه ندن نه تنها از اون موقع دارن ادامه میدن بلکه هرچی لایق خودشون بار ما کردن و به زبان محلی ما که ترکی هم هست بی احترامی کردن 

@ستاره_روشنای_شب