2777
2789
نه نی نی یار جان من نمیخوام کاربری قبلیم برگرده فقط توی کاربری قبلم اینا بهم توهین کردم و تعلیق کردن ...

عزیزم تذکر گرفتن لطفا این بحث ادامه ندید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

نه نی نی یار جان من نمیخوام کاربری قبلیم برگرده فقط توی کاربری قبلم اینا بهم توهین کردم و تعلیق کردن ...

دوست عزیز اسم کاربری قبلیتون لطف کنین تا ما هم بگیم چی شده و حق با چه کسی بوده چون ذاتا اگه حق با شما بود نباید تعلیق می شدین اینطور نیس؟

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تذکر گرفتن لطفا این بحث ادامه ندید

خواهششش میکنم ریپلای منم بخونین خواهش میکنم 

چشم هرچی شما بگین ولی لطفا بخونین 

واقعا میگن 

گئز به معنی چشمه تو ترکی ما از همون واژه استفاده می کنیم 

شما منو ناحق تعلیق کردین

خب عزیزم مگه دست ماس کسی رو تعلیق کنیم مگه کاربر عادی حق تعلیق کردن داره حتما یه چیزی گفتی یه کاری کردی تعلیق شدی 

خب عزیزم مگه دست ماس کسی رو تعلیق کنیم مگه کاربر عادی حق تعلیق کردن داره حتما یه چیزی گفتی یه کاری ک ...

حالا شدی عزیزم تا الان برو پی کارتو و نمیدونم حرفه‌ای زشت داشتی میزدی من کاری نکردم شما پریدین بهم و بقول خودتون شما با خیلیا دعوا گرفتین نی نی یار تعلیقتون نکرده چون شما زود خودتونو جلک میندازین و همیچین میندازین گردن طرف و نی نی یار تگ میکنی

حالا شدی عزیزم تا الان برو پی کارتو و نمیدونم حرفه‌ای زشت داشتی میزدی من کاری نکردم شما پریدین بهم و ...

استغفرالله 

بابا نمیدونم خواهری برادری چی هستییی ما بین خودمون شوخی داریمم دوست عزیز مطمین باش هرکی هم اومده دعوا ابدا ما شروع نکردیم هیچ وقت طرف مقابل همیشه شروع کرده ما در نهایت ادب و احترام جوابش دادیم 

در نتیجه از اونجایی که شما تعلیق شدی پس معلوم میشه واقعا حق با کی بوده چون سر چیز الکی کسی رو تعلیق نمی کنن دوست عزیز 

الان هم شبتون خوش در پناه حق 

حالا شدی عزیزم تا الان برو پی کارتو و نمیدونم حرفه‌ای زشت داشتی میزدی من کاری نکردم شما پریدین بهم و ...

ببین اولا ما با کسی دعوا نداشتیم همون امثال شما اومدن وقت مارو گرفتن و عقده گشایی کردن 

دوما تو خودت اومدی ب ما گفتین ک منو میشناسی؟ 

سوما تنها کسی ک تعلیق شده حیاییه در نتیجه حدس زدیم اون باشی 

چهارما این کجاش میشه حرفای زشت 

پنجما یکم رو خودت کار کن سطح درکتو ببر بالا تا فرق شوخی و عادی و متوجه شی 

بای فور اوررررر

کودَکی اَم را دوست داشتَم روز هایی کِ بِجایِ دِلَم زانو هایَم زَخمی بود:)✨✋
البته باید بگم حرف حق هم جواب نداره برادر 

چی میگی اون روز شما شروع کردین ببین تو زیر بار کارای خودتم نمیری دوست تو الان به چه حقی به من گفته گ... ها؟ مگه بین خودتون شوخی ندارین پس چرا به مردم میگین اونم بی جهت