عاها مدیر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 3330 عنوان بیاین چالش 😂🤡 | مشاهده متن کامل بحث + 4735 بازدید | 581 پست @کبری_زن_اکبر @roseitaaa @ابرا_خانوم @الیااااااا واکنشتون چیه؟ 🤣 Rap fan🤍Pishro......🗿👋🏽 1401/04/13 | 00:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابرا_خانوم عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 6117 ببینید اینجا چطور راحت به من میگن ما به شما گوزو گفتیم گوزو نه و گوز ب معنای چشم در زبان ترکی. حالا هر جور که با کوته نظری خودتان فکر میکنید بکنید..🌹😙 کودَکی اَم را دوست داشتَم روز هایی کِ بِجایِ دِلَم زانو هایَم زَخمی بود:)✨✋
roseitaaa عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24078 ببینید اینجا چطور راحت به من میگن ما به شما گوزو گفتیم 😐کسی که خودش زده به خواب رو نمیشه که بیدار کرد دوست ناعزیز مگه ما انکار کرده بودیم از اولشم؟ ما گفتیم فلسفه اون حرف چیه ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
ابرا_خانوم عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 6117 عزیزم چرا این بحث تموم نمیکنید؟؟؟ واقعا هم... والا ما نمیدونیم چه مشکلی دارن هی دارن تیکه و توهین میکنن کودَکی اَم را دوست داشتَم روز هایی کِ بِجایِ دِلَم زانو هایَم زَخمی بود:)✨✋
roseitaaa عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24078 عزیزم چرا این بحث تموم نمیکنید؟؟؟ ما هم واقعا سوالمون اینه ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
ستاره_روشنای_شب عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 205 @نی_نی_یار_شب اینا هرچی بخوان بمن میگن که نامحرتمو برو چرت و پرت میگید بعدم میگن ما حرف بد نزدیم و تمام ادبیات زشتشونو پای من میخوان بندازن به نظرمهرچی به اینا تذکر بدید بارن کمه
ستاره_روشنای_شب عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 205 عزیزم چرا این بحث تموم نمیکنید؟؟؟ ببینید من اینجا گفتم که من حوصله بحث ندارم ایشون کشش دادن
ابرا_خانوم عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 6117 @نی_نی_یار_شب اینا هرچی بخوان بمن میگن که نامحرتمو برو چرت و پرت میگید بعدم میگ ... خدا واقعا مشکلتون و حل کنه دقیقا عین کلاس اولی ها. نی نی یار تروخداااا رسیدگی کن . آخه ما چیکار ب ایشون داریم خودشون شروع کردن کودَکی اَم را دوست داشتَم روز هایی کِ بِجایِ دِلَم زانو هایَم زَخمی بود:)✨✋
roseitaaa عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24078 @نی_نی_یار_شب اینا هرچی بخوان بمن میگن که نامحرتمو برو چرت و پرت میگید بعدم میگ ... شما همون امین حیایی هستی مگه نه ! میخواین برم از سخنان گهربارتون تو اون تاپیکه اسکرین بگیرم بیارم تا ببینم کی واقعا توهین کرده؟ ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
ابرا_خانوم عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 6117 ببینید من اینجا گفتم که من حوصله بحث ندارم ایشون کشش دادن لحن گفتاری تون رو دقت بفرمایید🌹😙 کودَکی اَم را دوست داشتَم روز هایی کِ بِجایِ دِلَم زانو هایَم زَخمی بود:)✨✋
miniyar_2 نی نی یار عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41641 آره بگو که از کجا میسوزی و الکی جولان میدی.... ببنید خانوم اونو دوستم به شوخی گفت و واقعا مشخصه ک چن ... عزیزم لطفا بحث نکنید ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar
ستاره_روشنای_شب عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 205 دیگ حوصله حرف زدن با تو یکیو ندارم ادامه نده گفتم فتم ادامه نده ولی بازم دادن
ابرا_خانوم عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 6117 شما همون امین حیایی هستی مگه نه ! میخواین برم از سخنان گهربارتون تو اون تاپیکه اسکرین بگیرم بیارم تا ... بله دقیقااا یا بحث و همین اینجا تموم کنید یا ....😊 کودَکی اَم را دوست داشتَم روز هایی کِ بِجایِ دِلَم زانو هایَم زَخمی بود:)✨✋