2777
2789
عنوان

لمینت دندان

278 بازدید | 19 پست

سلام دوستان. خوبین؟ کسی لمینت دندان انجام داده. راضی هستین؟ چندوقته انجام دادین؟ چقدر ماندگاری داره؟ 

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 

بستگی به برندی که استفاده میکنی داره می تونه 5 تا 10 سال بمونه من یه دکتر خوب میشناسم واسه لمینت دکتر سعید میرزایی دکتر خوبیه تو تهران واست پیجش میذارم خودت ببین نمونه کاراشوhttps://www.instagram.com/dr_mirzaei/

بستگی به جنسش داره  اگه خواستی بری واسه لمینت برو پیش دکت رپورشاهی دندونپزشکی دکتر پورشاهی تو الهیه است و کار دکت رهاش خیلی خوبه ولی واسه لمینت دفتی حتما بگو خود دکتر پورشاهی واست درست کنه خلی عالیه پیجش سرچ کن ببین خودت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من لمینت دندان : https://iranmehrdental.com/fa/%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA/%D9%84%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%AA-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86 در کلینیک ایرانمهر انجام دادم و واقعا کارشون عالی بود؛ کیفیت موادی که استفاده میکنن در تهران حرف اولو میزنه 

سلام 

حتما میدونید که کامپوزیت دندان   را هر جایی نباید انجام داد تیم متخصص پزشکی و تجهیزات مدرن و موادی که بکار گرفته میشه خیلی مهمه کلینیک ایرانمهر : https://iranmehrdental.com/ من این کارو انجام دادم و واقعا راضیم 

لمینت و کامپوزیت برای افرادی که؛

دندان‌های ناسالم دارند (مثلا کسانی که دچار پوسیدگی دندان شده‌اند یا بیماری لثه فعال دارند)

• کسانی که در نتیجه پوسیدگی، شکستگی، پرکردگی‌های بزرگ دندان و غیره دندان‌های ضعیفی دارند
  • یا برای افرادی که دندان‌های کافی ندارند

انتخاب خوبی نیست. همچنین این پوشش‌های سطحی برای موارد زیر هم مناسب نیستند؛

• افرادی که دندان‌های خود را به هم فشار می‌دهند و به هم می‌سایند، کاندیدای ضعیفی برای لمینت‌های چینی هستند، زیرا این امر می‌تواند باعث ترک‌خوردگی یا شکستگی لمینت شود و احتمال نتیجه‌بخش بودن لمینت دندان در این افراد بسیار کم است.
  • علاوه بر این اگر کسی مشکلات و ناهنجاری‌های فک و دندان شدیدی داشته باشد هم معمولا کاندیدای مناسبی برای دریافت لمینت دندان نیست. دندان لمینت در این افراد ظاهر خوبی نخواهد داشت.

یکی از مسایل بسیار مهم در نتیجه‌ی خدمات زیبایی دندان، مهارت و ظرافت دندانپزشک است. پس باید پزشکتان را با دقت انتخاب کنید. برای اطلاع از متخصص ایمپلنت در رشت کلیک کنید.

من دندونامو لمینت کردم خیلی راضی بودم پارسال انجام دادم تا الان که مشکلی نداشتم خداروشکر الان از هزینه ها خبر ندارم دکترم طاهره نوروززاده بود براش شمارشو میذارم خواستی زنگ بزن بپرس
شماره : 09387322452

ماندگاری لمینت دندان به جنس مواد و مراقبت خودت بستگی داره. حدودا 10-15 سال برات میمونه اگه خوب مراقبش باشی. البته دکترت هم مهمه ها. دکتر اگه قشنگ و صاف مواد بزاره، جنس خوب برات مصرف کنه و نکته های مراقبتیش بهت کامل بگه میتونی تا 15 سال نگه اش داری. منم خیلی دوست دارم دندونام لمینت کنم. خصوصا از وقتی دوستم پیش دکتر مریم جوادی دندوناش لمینت کرد بیشتر وسوسه شدم. هر روز میرم نمونه کاراش میبینم . خیلیی طبیعی و قشنگن.

بهترین تصمیمی که توی زندگیم گرفتم این بود که دندونامو لمینت کنم انقد که ردیف و قشنگ شده و تاثیری که روی چهرم داشت بی نظیر بودش 
اسم دندانپزشکم دکتر منا منصوری هست که متخصص ترمیمی و زیبایی هستن شمارشون 09053360202