2777
2789

سلام راهنمایی شما نیاز دارم 
 تواین ۸ سال پستی بلندی زیاد داشتیم  قهر و آشتی و... به همسرم خیلی اعتماد دارم نه این که بگم  اشتباه نمیکنه آدمی پخته ای هست و صاف و ساده بدون ترس تا حال چیزی از هم پنهان نکردیم شده بار ها و بارها همکارهای خانمش  بهش پیام آشنایی دادن جهت دوستی  بدون ترسی اومده و رک بهم گفته فلانی اینطوری گفت  بیا  اینم پیامش  اینطوری جواب دادم درسته از دورن ناراحت شدم براش اخم کردم که حتما رفتار ناشایستی  داشتی به خودش اجازه داده چنین پیامی بده اما با حرفاش که میتونستم قبول کنم پیشنهادش رو و کسی نفهمه من آدم عیاشی نیستم حوصله زن بازی ندارم تو این ۸ سال نشده بهش مشکوک بشم چون گوشی هر دومون رمز نداره وسط خونه هست  تا حال چیزی نشده حساس بشم ولی تو اینستاش  کلی فالور خانم داره از همکاراش این همیشه منو آزار داده  چون من اجازه ندارم هیچ آقایی رو فالو کنم حتی همکار اما آقا اعتقاد داره مرد میتونه چون بالغ و نمی لغزه  منم زیاد برام مهم نبود قبول کردم این موضوع رو 
چند شب پیش  گوشی دستش بود داشت استوری یه خانم رو نگاه می‌کرد یهو بهش گفتم این کیه چرا فالو کردی یهو برگشت گفت خوشم میاد لازم شد میگیرمش  ببینم فوضولی  منم که تا حالا همچین رفتاری ندیده بودن بلند شدم از کنارش بدون حرف رفتم  ولی چند روز اصلن باهاش صحبت نکردم انگار وجود نداره  دیروز عصر اومده میگه اگه من عیاشم چرا موندی باهام اگه من زن بازم چرا موندی  یه همچین مردی ارزش نداره بمونی باهاش برو اگه  فک میکنی من اینطوری منم گفتم هیچ طوری فک نمیکنم فقط میدونم منو فروختی به فالورت بخاطر فالو دختر ناراحتم کردی  این خیلی برام گرون تموم شد بین منو تو چیزی نیس نمیتونم اون لحظه رو فراموش کنم  سر این موضوع  ساعت ها باهم بحث کردیم اصلن از کارش عذر خواهی نکرد  بهم گفت چی برات کم گذاشتم که این فکر اومده تو سرت خونه ماشین سفر و.. زندگی کدوم فامیلت مثل تو هستش که مال تو  نیست . یه سیلی زد بهم این برام خیلی سنگین بود به پدر زنگ زدم گفتم بیاد دنبالم میخوام جدا بشم بخاطر یه فالور  ناراحتم کرد خودشم با این حرف قانع میکنه که هیچ اشتباهی ازمن سر نزده . اما واقعا نمی تون با این کنار بیام بخوام دوباره باهاش خوب بشم . پدر میگه بچه بازی نیس بشین زندگی بکن حالا مگه چی شده اما من از درون شکستم بخاطر هیچ نمیدونم چی درسته چی غلط خودش گفته برو اینجا نمون اکه پدرم قبول نکنه میخوام برم خونه بگیرم بمونم  اما میترسم بعدا بره برام عدم تمکین بزنه تو دردسر بیوفتم چون شرایط طلاق ندارم نه معتاد نه بی پول بر عکس از هر  لحاظ عالیه  بهونه ندارم خیانت هم نکرده  حالا کدوم کار خوبه نمیتونم تصمیم درس بگیرم شما جای  من بودین چی کار میکردین .

چیزی ک من فهمیدم اینه ک اندازه خودش ادم حسابت نمیکنه اعتقاد داره ب ناقص العقل بودن زن بعد ۸ ساله باهاشی ادعا میکنی پخته هم هست،چجوری انقدر کوچیکت میکنه بعد ذره ای براش ارزش قائلی،سیلی هم ک زده بهت

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بهش اعتمادداری چرا گیر میدی ول کن بابا اینستا فالور کیلو چند مهم اینه چیزی تاحالا ازش ندادی فکر کنم خیلی ناز نازی ب خاطر ی چیز مسخره حرف جدایی و قهر خانه بابا بزنی

سلام دوستان عروسک روسی دست ساز دارم اگر خوشتون اومدباقیمت پایین سفارش بدید ارسال به همه شهرها با پست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.