2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی با وضعیت بریچ😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3846 بازدید | 58 پست
هنوز ۳۲ هفتمه نه نرفتم

منم میخوام طبیعی زایمان کنم ولی بخاطر وضعیتم ورزشامو نمیتونم انجام بدم

شما ورزشاتو انجام بده، توصیه ها رو کامل رعایت کن، اگه میتونی مامای خصوصی بگیر بگو نمیخوام بخیه بخورم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه قبلا سزارین داشتی دیگه نرو طرف طبیعی خطرناکه

دکترا و ماما ها هم همینو میگن

چرا؟؟!!!!!

خواهرشوهر من ۷ ماهه بود چسبندگی روده پیدا کرد

عمل کرد از زیر سینه تا ناف عمودی پاره کردن ولی دکتر به اصرااااار بچه رو در نیاورد گفت بذار بمونه کامل بشه. ۴۵ روز بعد کیسه آبش پاره شد رفت بیمارستان طبیعی زایید. با اون شکم پاره و اون همه بخیه

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
به نظرم نرین طرف سزارین  من خواهرم فقط میگه سزارین خوبه ولی من میگ فقط طبیعی  من مامانم ...

این که الکیه. هوش به شکل زایمان بستگی نداره به زن و مراقبتهای بارداری و جنینی زمانیکه اعصاب بچه داره تشکیل میشه بستگی داره.

من که با دکترم صحبت کردم برای سزارین. گرچه هنوز خیلی زوده ولی قبول کرد

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

به نظرم نرین طرف سزارین  من خواهرم فقط میگه سزارین خوبه ولی من میگ فقط طبیعی  من مامانم ...

اگه نچرخیده باشه چطوری طبیعی بیارمش هزینه خصوصی هم ندارم 😕

منم وی بک میخوام ولی استرس دارم ببین من دخترم بریچ بود دقیقا مثل اسی لحظه قبل از زایمان دکتر اورژا ...

من اولین زایمانمه اصلا تجربه ندارم شهرماهم اینقدر تخصص ندارن که بدون بخیه بشه فکر نکنم.

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
منم میخوام طبیعی زایمان کنم ولی بخاطر وضعیتم ورزشامو نمیتونم انجام بدم شما ورزشاتو انجام بده، توصیه ...

من اصلا ورزش واینا انجام ندادم.ماماهم نمیتونم بگیرم🙄

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
دکترا و ماما ها هم همینو میگن چرا؟؟!!!!! خواهرشوهر من ۷ ماهه بود چسبندگی روده پیدا کرد  عمل ...

والا میگن احتمال پارگی رحم هست  اگه پاره شه خیلی خطر ناکه این فقط یکی از معایبشه مقیه اش دقیق نمیدونم 

طبیعی بعدش هر جور بخوای زایمان می تونی بکنی ولی سزارین نه خطر داره

این که الکیه. هوش به شکل زایمان بستگی نداره به زن و مراقبتهای بارداری و جنینی زمانیکه اعصاب بچه داره ...

اصن الکی نیس فقط یه دونه دکتر نگفتن دو سه تا 

والا چی بگم من خودمم باور دارم مثلا اگه به نعر باهوشه اما سزارین به دنیا اومده می تونست باهوش تر بشه اگه طبیعی بود 

اصن الکی نیس فقط یه دونه دکتر نگفتن دو سه تا  والا چی بگم من خودمم باور دارم مثلا اگه به نعر ب ...

من خواهرزادم سزارینیه ماشاالله بهش چقدرباهوش .ولی طبیعی داریم توفامیل خنگ .ربطی نداره مگه مغز دستکاری میشه که باهوش یابی هوش شه؟

آره طبیعی با درد زیاد یعنی زمان دردام خیلی طولانی بود واقعا سخت بود زایمانام اما اونا اصلا بریچ نبود ...

نمیدونم الان بتونی اقدام کنی یا نه من دکتر هم نیستم که پیشنهاد بدم چیکار کنی ولی ما شهرمون دکتر زنان خوب زیاد داره بعد یکیشون بود که من با دخترش دوس بوذم میگفت مامانم فقط زایمان طبیعی توی اب رو  پیشنهاد میده اگه قبلش ورزش هم داشته باشیی اصننننننننننننن به اندازه یه قطره دردت میاد