2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی با وضعیت بریچ😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3846 بازدید | 58 پست
به وضعیت بچه دل نبند من دیروز صبح عرضی بود دیشب کیسه ابم پاره شد به امید عرضی رفتم‌بیمارستان بچم چرخ ...

چه جالب یعنی ممکنه؟! 😐شماهم اصفهانی منم اصفهانم هزینه سزارین نمیدونی چقدره آزاد؟

من خواهرزادم سزارینیه ماشاالله بهش چقدرباهوش .ولی طبیعی داریم توفامیل خنگ .ربطی نداره مگه مغز دستکار ...

اگه سزارینیه طبیعی بود باهوش تر میشد نه اینکه هر کی سزارینه خنگه هر کی طبیعی باهوش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم الان بتونی اقدام کنی یا نه من دکتر هم نیستم که پیشنهاد بدم چیکار کنی ولی ما شهرمون دکتر زنان ...

نمیدونم بخدا زیر نظر دکتر خاصی هم نیستم از کجا چطوری اقدام کنم اخه

والا دقیق نمیدونم ولی این بهترین زایمانه اگه شرایطش رو داری اصن نرو طرف سزارین  خودتم یه سرچی ...

باشه ببینم چی میشه خدا کنه هزینش از اون دوتا زایمان بیشتر نباشه

نه سومی

خوب تجربش داری .چون بارداری سومه صبر میکنن 

من بارداری اولم بودو مشکل سقط داشتم هدفم زایمان توی آب بود و پرونده داشتم هفته ۳۶رفتم دکترم سزارین اورژانسی کرد زایمان اول یا کسایی که‌مشکل بارداری داشته باشن صبر نمیکنن

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
خوب تجربش داری .چون بارداری سومه صبر میکنن  من بارداری اولم بودو مشکل سقط داشتم هدفم زایمان تو ...

نمیدونم گلم من الان تو هفته 37 هستم فرصتی هم برای هیچ انتخابی ندارم تا برم یه سونوی دیگه بدم ببینم چرخیده یا نه دیگه وقت زایمانمه سر اون دوتا ک بین هفته 35تا 37 زایمان کردم این یکیو خدا میدونه با این شرایطم چی میخاد بشه☹️

چه جالب یعنی ممکنه؟! 😐شماهم اصفهانی منم اصفهانم هزینه سزارین نمیدونی چقدره آزاد؟

واسه منکه اتفاق افتاد به امید سزارین رفتم طبیعی شدم ولی خداراشکر خوب بود درد داشت ولی تموم شد رفت ..

من یزدم اصفهان خبر ندارم