2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی با وضعیت بریچ😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3846 بازدید | 58 پست
نمیدونم والا ولی من به خاطر همین مشکل سزارینی شدم اخرین سنو هم سه هفته قبل زایمانم بود

سزارین بهتره بخدا دوتا طبیعی داشتم دوتاشو خیلی وحشتناک زایمان کردم فک میکنم سزارین صدرصد بهتره البته اگه کسی باشه ک مراقب آدم باشه تا چند وقت ک کسی نیس برا من

آره خب اگه نچرخه ک جر میخورم طبیعی من همینجوریش هم درد زایمانم زیاده نسبت ب خیلی ها ک دیدم و تعریف ک ...

آره الان هفته ۳۷ میشی ببین‌بریج باشی که میری اتاق عمل

اولین بارداریته؟

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سزارین بهتره بخدا دوتا طبیعی داشتم دوتاشو خیلی وحشتناک زایمان کردم فک میکنم سزارین صدرصد بهتره البته ...

البته بنظر من شانسیه من کلی مشکل بعد سزارین اولم برام بوجود اومد که هنوزم درگیرم

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖
حالا من طبیعی بدون بخیه میخوام نمیدونم میشه یانه

منم وی بک میخوام ولی استرس دارم

ببین من دخترم بریچ بود دقیقا مثل اسی

لحظه قبل از زایمان دکتر اورژانسی توی خود بیمارستان سونو گرفت و گفت سزارین. خدا پدرش رو بیامرزه. اصلا اذیت نکرد منو. واقعا دکتر خوبی بود. براش دعای خیر میکنم همیشه

ولی الان دو ماهمه

دیگه از سزارین میترسم. از طرفی هم میترسم طبیعی زایمان کنم دهانه رحمم باز نشه یا کلی پاره بشم . اکثر دکترا هم میگن سزارین.

ولی خب طبیعی خطرش کمتره

موندم سر دو راهی

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
خیلی ببخشید لگنتون کوچیکه واس همون دردتون میاد بیشتر؟درست متوجه شدم؟

خودم نمیدونم دلیلش چیه اما واقعا زایمانم وحشتناکه با این ک بچه هامم خیلی درشت نبودن☹️

سزارین بهتره بخدا دوتا طبیعی داشتم دوتاشو خیلی وحشتناک زایمان کردم فک میکنم سزارین صدرصد بهتره البته ...

والا مایه دکتر زنان داشتیم اصننننننننننن سزارین رو نزاشت خانمش هم انجام بده خیلییییییییییییی ضرر داره 

خودم نمیدونم دلیلش چیه اما واقعا زایمانم وحشتناکه با این ک بچه هامم خیلی درشت نبودن☹️

به نظرم نرین طرف سزارین 

من خواهرم فقط میگه سزارین خوبه ولی من میگ فقط طبیعی 

من مامانم 3 بار طبیعی زایمان کرد  

برید بیمارستان خصوصی اگه هزینه اش رو دارید و طبیعی انجام بدید 

والا یه دکتر زنان زایمان هم بود که میگفت طبیعی به دنیا اوردن بافث میشه بچه باهوش  بشه