2777
2789
عنوان

نامزد یا شوهرتون یا رلتون ....

244 بازدید | 17 پست

ازتون تعریف میکنه؟ از توانایی هاتون از زیبایی تون و....

من ی دوست پسر داشتم ک قصدمون ازدواج بود خیلی سالم باهم بودیم ولی هیچوقت ازم تعریف نمیکرد هیچوقتتتتت اصلا انگار برام ارزش قائل نمیشد

حتی عکس میدادمم هیچی نمیگفت با اینکه خیلی ازش سرتر بودم

یا پروژه اماده میکردم نفر اول میشدم تو مسابقات یا اشپزی و... بخدا هیچوقت ازم تعریف نمیکرد...

نمیدونم چرا ....

بیاید از خوبیای پارتنر و شوهراتون بگید تا مطمئن بشم ک کار خوبی کردم کات کردم ☹️

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

(ولش کن پرو میشه) این جمله نذاشت خیلی از حرفای قشنگو بهم بزنیم

💎𝕸𝖔𝖔𝖓 𝖙𝖆𝖚𝖌𝖍𝖙 𝖒𝖊 𝕴 𝖈𝖆𝖓 𝖘𝖍𝖎𝖓𝖊𝖊𝖛𝖊𝖓 𝖜𝖍𝖊𝖓 𝖎𝖙𝖘 𝖉𝖆𝖗𝖐⿴                             اوُردوزمغـزی دراثـر مصـرف زیاد فکـر⎙            ناشناس : https://abzarek.ir/service-p/msg/1174293

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا یه پسره بود هی میگفت شما چقدر باادبی 😂😂😂

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

آره همیشه بهم میگه خوشگلم یا دارو ندارم یا عشق ولی تنهایم میگه وقتی کسی باشه اسمم صدا میزنه تو جمع اصلا نمیگه

هرچی خوبه مال مرداس😡نمونش ما خانوم ها😏والا😑خدا سایه مونو از سرشون کم نکنه😁😅😅
چرا😂

هیچ وقت هبچی بهم نمیگه 

حتی مسخرمم میکنه 

اما یه نفر بود خیلی با احساس بود 

عکس میفرستادم خیییللللی تعریف میکرد. خیلی قربون صدقه میرفت. یا کوچکترین موفقیتی که داشتمو به روم میاورد.

__کوف_بور__
(ولش کن پرو میشه) این جمله نذاشت خیلی از حرفای قشنگو بهم بزنیم

اره شاید اینجوری فکر میکرد🙂

یادمه بهش گفتم دلم برات تننگ شده بیا همدیگه رو ببینیم گفت انگیزه ای برای دیدنت ندارم 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
هیچ وقت هبچی بهم نمیگه  حتی مسخرمم میکنه  اما یه نفر بود خیلی با احساس بود  عکس می ...

چرا انقد یوبسه؟

آره همیشه بهم میگه خوشگلم یا دارو ندارم یا عشق ولی تنهایم میگه وقتی کسی باشه اسمم صدا میزنه تو جمع ا ...

اکثر مردا اینطورن تو جمع ابراز نمیکنن

همسرم خیلی اهل تعریف کردنه چه اشپزی چه خودم چه اخلاق

سنتی ازدواج کردید؟