2777
2789
قبلش علائم داشتی جاییت دردنمیکرد؟چون من این ماه لتروزول خوردم الان زیردلم دردمیکنه تخمدان راستم نمید ...

من دلدرد مثل پریودی داشتم و ی روز صبح از درد شدید تخمدونام و تهوع زیاد افتادم روی خون ریزی خیلی شدیدی که هیچوقت اینجوری خونریزی نداشتم و تا بخواستم برسم بیمارستان ۲بار از حال رفتم از درد

خدایا نگهدار دخترم و همسرم باش💕🧿👨‍👩‍👧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ی داداش دارم که مشکل ذهنی داره و بدون انجام دادن آزمایشای ژنتیک دارو مصرف کردم برای بارداری که دک ...

اهان چ‌بد.پس مجوز داشتی.ببهضید‌فک میکردم سرخود انداختیش.ولی حتی اونجوری هم‌سقط کنی باید دیه ش روبدی.داداش‌و‌زنداداش‌خودمم همین بودن.ب وزنش دیه دادن.اون‌۱۲هفته بود آمینوسنتز کرد گفتن مشکل داره.خدا به دلت نگاه کنه الهی این بار بسلامت باردار بشی گلم.دغات میکنم

اهان چ‌بد.پس مجوز داشتی.ببهضید‌فک میکردم سرخود انداختیش.ولی حتی اونجوری هم‌سقط کنی باید دیه ش روبدی. ...

مرسی عزیزدلم آمین

شماچراامپولhcgنزدی؟توهم ازپیش خودت لتروزول خوردی بدون نسخه پزشک

عزیزم لتروزول رو هیچ جای شیراز بدون نسخه پزشک ندادن و من از پزشکم خواستم بنویسه و خودش گفت روز ۱۱اینجا باش تا اگه تخمکات رشد کرده امپول بدم آزاد شن که من گفتم شاید الکی باشه و نرفتم

اخه من مشهدم چن جا رفتم امپولhcgگفتن پیدانمیشه😑

من شیرازم و هردارویی دکترم بنویسه همون داروخونه ای که خودش میگه دارو رو به من میدن