2777
2789

دوفاستون هم شب۱۴تا۲۴ شبی یکی خوردم روز ۸تا۱۰ هم آمپول زدم و روز ۱۱ که رفتم دکتر گفت دوتا تخمو ۲۵ میلی داری که امپول برام زد بعدشم هرروز اقدام کردم

خدایا نگهدار دخترم و همسرم باش💕🧿👨‍👩‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امپولhcgزدی؟چند پریودی؟چندتا؟

دوفاستون هم شب۱۴تا۲۴ شبی یکی خوردم روز ۸تا۱۰ هم آمپول زدم و روز ۱۱ که رفتم دکتر گفت دوتا تخمو ۲۵ میلی داری که امپول برام زد بعدشم هرروز اقدام کردم

واسه کیستمم چند ماهه که آی پی ۶و متفورمین میخورم با ی پودر تقویتی دیگه اونم خیلی تاثیر داشت همه کیستامو برده

مشکلی داشتی که قرص و امپول زدی؟تنبلی تخمدانی چیزی یانه عجله داشتی 

تنبلی نداشتم از وقتی دختر بودم پلی کیست داشتم که هرسری دارو میخورم رفع میشه عجله داشتم

دوفاستون هم شب۱۴تا۲۴ شبی یکی خوردم روز ۸تا۱۰ هم آمپول زدم و روز ۱۱ که رفتم دکتر گفت دوتا تخمو ۲۵ میل ...

منم 18سالمه چن ماهه اقدامم نشد.این ماه از پیش خودم لتروزول خوردم ۳تا۷پریودی امپول نزدم😕

این خراب شده مجدد تست کن.و‌در ثانی بخاطر سقطی ک خودت انجامش دادی واقعا متاسف شدم.کاش هیچوقت اینکارو‌نمیکردی.اونم گناه کبیره س.باید براش دیه بدی میدونستی؟!ب وزنی ک داشت حتی نطفه هم بود باید دیه ش رو بپردازید..کاش هرگز اینکارو نمی‌کردی.ان شا الله هیچوقت بد برات اتفاق نیفته ولی من یکی از استانهای نزدیکمون سقط مرد سالها طول کشید بچه دار شد دوباره و بعدشم دوخترش۲۰ماهش ک‌شد بیماری سختی گرفت ک با کلی نذر و نیاز درمان شد.مادر شهمش میگه تاوان اون بچه ای رو دادم ک‌شوهرم می‌گفت نمی‌خوام باید سقط بشه..

منم 18سالمه چن ماهه اقدامم نشد.این ماه از پیش خودم لتروزول خوردم ۳تا۷پریودی امپول نزدم😕

خیلی خطر داره من ی بار پارسال لتروزول خوردم و نرفتم دکتر که آمپول بزنم تخمکام بیش از حد بزرگ شد آزاد نشد که پوکید نابود شدم از درد دوروز بیمارستان یودم

اگه واقعا قصدت بارداریه و میخوای بارداری سالم داشته باشی بهت توصیه میکنم بری زیرنظر ی دکتر خوب

این خراب شده مجدد تست کن.و‌در ثانی بخاطر سقطی ک خودت انجامش دادی واقعا متاسف شدم.کاش هیچوقت اینکارو‌ ...

من ی داداش دارم که مشکل ذهنی داره و بدون انجام دادن آزمایشای ژنتیک دارو مصرف کردم برای بارداری که دکتر بهم گفت ژنتیکت مشکل داره و صد درصد بخاطر ژن خانودگیت بچت ناقصه و باید سقطش کنی از همون اول باید میگفتی که تو خانوادتون مشکل هست