2777
2789
عنوان

ازدواج

169 بازدید | 12 پست

همون اوایل نامزدی عکسهای شوهرمو با دوست دختر قبلیشو وپیاماشون دیدم تو موبایل بعد فهمیدم دختر همسایه اس که خانواده اش دائما با مادر همسرم رفت امد دارن وهر وقتی اونارو میبینم عصبی میشم طوری که همیشه یه دعوای بد تو خونمون میافته چون حس میکنم شوهر با دیدن خانواده اون یادش می‌افته جالب اینه اون 8 سال از شوهرمم بزرگتر بوده😐😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالاخره از همون اول به این موصوع به هر طریقی بوده واقف شدید و اگر براتون مهم بود نامزدیتون رو بهم میزدید و حالا یا به هر طریقی بوده باهاش کنار اومدید و پذیرفته اید 

حساس نباشید 

دوس دخترش نبود ک  شوگر مامیش ب حساب میاد

این حرفتون خیلی زشته، من تو تاپیکهای دیگه دیدم خیلی ها حتی ده سال از همسرشون بزرگتر بودن و‌مشکلی نداشتن، الان اگر این حرف شما رو ببینن دلشون نمیشکنه؟ شوگر مامی چه صیغه ایه!!!! واقعا حرفتون زشت بود من اگر جای اون اشخاص باشم هیچوقت کسی رو‌که بهم اینطوری بگه حلال نمیکنم و‌میگذارم حق الناس گردنش بمونه🌹🌹🌹

این حرفتون خیلی زشته، من تو تاپیکهای دیگه دیدم خیلی ها ختی ده سال از همسرشون بزرگتر بودن و‌مشکلی ندا ...

عزیزم چرا به خودتون گرفتید ؟؟دوستمون نظرشو گفت قابل احترامه کلا سن بالا باشه خانم دوام زندگی بالا میره اما خود زنم اذیت میشه بلاخره بچه بازی مردای ایرانی !!

عزیزم چرا به خودتون گرفتید ؟؟دوستمون نظرشو گفت قابل احترامه کلا سن بالا باشه خانم دوام زندگی بالا می ...

همینو بگو 

من اون حرفو زدم هیچ قصد و منظوری نداشتم 

همینجوری گفتم 😐😐

شاید این دنیا جهنمِ یه سیاره دیگس
شوخی بود 

گلم گاهی شوخی شوخی یه حرف کوچیک‌میزنیم که میتونه باعث بشه کسی از غصه تا صبح خوابش نبره، من خودمو جای اونا که از شوهراشون بزرگترن میزارم چون خودم با بعضی شوخی های کوچیکی که باهام شده تا صبح گریه کردم، تا…صبح…گریه…. کردم💔💔💔💔

گلم گاهی شوخی شوخی یه حرف کوچیک‌میزنیم که میتونه باعث بشه کسی از غصه تا صبح خوابش نبره، من خودمو جای ...

اونیکه با این اختلاف سنی ازدواج میکنه صد درصد فکر همه جاشو کرده پس قوی تر از اینیه که میگید چون حتما شنیده و گفتن بهش زیاد کلا این عده براشون مهم نیست من دیدم که میگم و خیلی هم راضی نشون میدن چون انتخاب خودشونه کسی بزور شوهرشون نداده که کدوم پدری دخترشو اینجوری شوهر میده مگه دختری خودش بخاد که تبعاتش هم قبول کرده صدرصد 

عزیزم چرا به خودتون گرفتید ؟؟دوستمون نظرشو گفت قابل احترامه کلا سن بالا باشه خانم دوام زندگی بالا می ...

من به خودم‌نگرفتم گلی همونطور که عرض کردم رعایت حال خیلیا تو سایت بشه بهتره!!!

اینجا نی نی سایته

کسی از شوهرش بزرگار باشه میگن شوگر مامی!

کسی از شوهرش کوچیکتر باشه میگن شوهره …بازه !

کسی خودش بخواد سن پایین شوهر کنه میگن زوده و فلان!

بخواد دیر شوهر کنه میگن ترشیده س!

اینجا همه عروسا که تاپیک میزنن ، مادرشوهرشون اژدهای هفت سره و پسرش بچه ننه!!!!

اگه خواهر شوهره تاپیک بزنه که حق با اونه و عروسه اژدهای ده سره و خودش مظلومه!!!

اگر مادر شوهر تاپیک بزنه که عروسش فلانه و بیساره و‌خودش بهترین مادر شوهر دنیاس!!!

اینجا جای جار زدن خوشیهای دروغیه!!!

همچنین جای جلب توجه و ترحم بعضیا با دروغای بافتنیه!!!

اینجا همه با هم درگیرن!!!

عقده هاشون رو‌خالی میکنن سر هم که توی واقعی جیکشونم در نمیاد!!!

اینجا هرکی ضد علفخواری، صیغه، مسایل جنسی، جادو ف. ال و  طلسم حرف برنه سریع تعلیق میشه

هرکی دروغاش بیشتر باشه پربازدید میشه!!!

اما من میگم همیشه خودمون باشیم خوده واقعیمون که هستیم! درسته اینجا مجازیه ولی ما واقعی باشیم و‌خودمونو گم نکنیم!

همیشه خودمونو جای اون زنی بزاریم که شوهرش کتکش زده

جای اونی که بچه ش مرده

جای اون زنی که خیانت دیده

جای اونی که از شوهرش خییییلی کوچیکتر یا خیییییلی بزرگتره

در کل مرهم دردهای هم باشیم، نه نمک رو زخم های هم

اینجوری چیزی از ما کم نمیشه و برعکس یکی باهاش شاد میشه

دل نشکنید که عاقبت خودتون تو‌ همون شرایط دلتون میشکنه