2777
2789
عنوان

پس انداز

201 بازدید | 32 پست

شما چطوری بدون درامد پس انداز میکنید

یه راهکار به من نشون بدید

دوست دارم حداقل ماهی پونصد که فقط خودم بدونم داشته باشم

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توی این وام های قرانی مامان منکه تقریبا اینجوری پس انداز میکنه ولی خوب کار هم میکنه 

کوچکترین عضو سایت 😍یه دختر که داره واسه مستقل شدنش تلاش میکنه💜☘عاشق رمان و نوشتن رمان📚🖋عاشققق حیوانات 🐶🐰و بزرگترین عشقش هم مامانشه💋
توی این وام های قرانی مامان منکه تقریبا اینجوری پس انداز میکنه ولی خوب کار هم میکنه 

چه کاری میکنه

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
بدون درامد چطوری میشه پس انداز کرد اخه؟ 🤣 من از شوهرم ماهانه پول میگیرم از اون خرج و پس اندار میکن ...

همون پولی که همسران ماهیانه میدن

اخه همسر من خیلی کنترل گره

منکه هتوز مجردم ولی اصلا دلم نمیخواد از شوهرم پول بگیرم خوب اون هم  نمیشه همش کار کنه کع باید منم کار کنم تو مخلرج زندگی کمکش کنم ایتجوری قشنگترهه

کوچکترین عضو سایت 😍یه دختر که داره واسه مستقل شدنش تلاش میکنه💜☘عاشق رمان و نوشتن رمان📚🖋عاشققق حیوانات 🐶🐰و بزرگترین عشقش هم مامانشه💋
بدون درامد که نمیشه  شوهرم ماهانه ۱ تومن برای پس انداز فقط بهم میده خودمم شاغلم

شغلتون چیه کاش منم یه کاری داشتم

منکه هتوز مجردم ولی اصلا دلم نمیخواد از شوهرم پول بگیرم خوب اون هم  نمیشه همش کار کنه کع باید م ...

درسته ولی همسر من مخالف کار کردن خانوماس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز