2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 32 پست
پولم نمیده بهت؟ 

پول میده ولی کنترل میکنه حساب میکنه چیا خریدم چقدر خریدم

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو دفتر روزنامه کار میکنم دیر نیست که ارایشگری خیاطی میتونی یادبگیری

خیاطی خیلی دوست دارم

راستش بافندگی فرش و تابلو هم بلدم اما شوهرم میگه کلی زحمت داره وـدرامدش کمه ارزش نداره

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
چه کاری میکنه

دقیق نمیدونم😂😂ولی خیلی از همسایه هامون اینطوری پس انداز میکنن بعد طلا میخرن 

کوچکترین عضو سایت 😍یه دختر که داره واسه مستقل شدنش تلاش میکنه💜☘عاشق رمان و نوشتن رمان📚🖋عاشققق حیوانات 🐶🐰و بزرگترین عشقش هم مامانشه💋
پول میده ولی کنترل میکنه حساب میکنه چیا خریدم چقدر خریدم

درکت میکنم اینجوری خیلی بده.  اگه میتونی قیمت بعضی چیزارو مقداری بیشتر بگو پس انداز کن

اینقدر بدم میاد عکس پروفایلمو کپی میکنید😒
دقیق نمیدونم😂😂ولی خیلی از همسایه هامون اینطوری پس انداز میکنن بعد طلا میخرن 

چقد خوب انشااله خدا بهشون بیشتر بده

خیاطی خیلی دوست دارم راستش بافندگی فرش و تابلو هم بلدم اما شوهرم میگه کلی زحمت داره وـدرامدش کمه ار ...

حتما دنبال علاقت برو . شاید اولش کم درامد باشی ولی بعد که واردتر شی حتما درامدت زیاد میشه

درسته ولی همسر من مخالف کار کردن خانوماس

چه بددددددد   منکه با کسی اینجوری باشه نمیتونم زندگی کنم اصلا انگار زندونی اوردن اه    البته عزیزم با تو نبودم هرکسی فرق داره طرز فگرش

کوچکترین عضو سایت 😍یه دختر که داره واسه مستقل شدنش تلاش میکنه💜☘عاشق رمان و نوشتن رمان📚🖋عاشققق حیوانات 🐶🐰و بزرگترین عشقش هم مامانشه💋
درکت میکنم اینجوری خیلی بده.  اگه میتونی قیمت بعضی چیزارو مقداری بیشتر بگو پس انداز کن

درسته اینم خوبه

الان شیش هفت تومن پس انداز دارم البته خودش میدونه دوس دارم یه پول داشته باشم که ندونه 

چقد خوب انشااله خدا بهشون بیشتر بده

مرسی اگه خواستی ازش درموردش میپرسم بهت میگم تازه خیلیاشون شوهراشون هم خبر ندارن

چه بددددددد   منکه با کسی اینجوری باشه نمیتونم زندگی کنم اصلا انگار زندونی اوردن اه    ...

نه حق داری گلم من خیلی پر شور و انرژی هستم ولی همسرم منو کاملا محدود کرده

خیلی عصبی و پرخاشگر شدم

مرسی اگه خواستی ازش درموردش میپرسم بهت میگم تازه خیلیاشون شوهراشون هم خبر ندارن

اگه لطف کنی که خیلی ممنون میشم منتظر خبرتم

کسی که کنترل میکنه قبمت ها را خوب بلد پس وپیش نکن برو همانقالی بافی تابلو یه مدت که پول دستت اومد بز ...

نمیذاره که

میگه من میخوام تو همیشه تو خونه سرحال باشی و من میام خسته نباشی

ولی من واقعا از این وضع خسته شدم

نه حق داری گلم من خیلی پر شور و انرژی هستم ولی همسرم منو کاملا محدود کرده خیلی عصبی و پرخاشگر شدم

واقعا بده ولی خوب سعی کن روش  کار کنی