2777
2789

خانما من الان هفته پنجم بارداریمه ولی شکمم خیلی سفت شده بزرگم شده درد پربودی هم خیلی دارم بخصوص شبا نمیتونم زیاد راه برم ایا اینا طبیعیه؟؟؟؟؟؟ میترسم باردای پوچ باشه تورو خدا کمکم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته ۷ یا ۸ برو برا سونو 

منم الان ک هفته ۱۱ هستم هنوووز ک هنوزه شکمم سفت شده یکمم بزرگ 

و دررررررد ک بقول شما شبا میاد نمیتونم بخوابم 

رفتم دکتر گفت طبیعیه تا ۳ ماه اول درد میکنه پایین شکم ممکنم هست تیر بکشه از خییییلی زیاده ممکنه از عفونت هم باشه ک اکثرا داریم 

درد بخاطر لانه گزینی بچه هست نگران نباش مامان جون🥰

ماه اول منم شکمم بزرگ شد   فکر کنم به خاطر بارداری وبهم ریختن هورمونها

ولی تقریبا ماه سوم یهو  انگار شکمم جمع شد    الان روند طبیعیش رشد می‌کنه. میوه البته زیاد استفاده میکنم شاید همون مانع  اضافه وزن  بشه  

درد پری نداشتم  ولی خیلیا تا ماه دوم ممکنه زمان نزدیک شدن تایم پریها درد داشته باشن طبیعیه  

استراحت داشته باش حتما من هفته دیگه میرم ماه  پنج 

و هنوز تو خونه  رختخواب پهنه   وکار زیاد نمیکنم مگر ضروری. پیاده روی هم ندارم. در حد تو حیاط یا تو خونه. بیرون هم در حد ۲۰مین. اگر مجبور باشم دکتری برم. 

خیلی احتیاط میکنم چون مثل شما  با انتظار زیاد  باردار شدم با اینکه دکترا دوسال پیش گفته بودن نازایی 

عید به طور طبیعی باردار شدم 

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
ماه اول منم شکمم بزرگ شد   فکر کنم به خاطر بارداری وبهم ریختن هورمونها ولی تقریبا ماه سوم ی ...

خداروشکر که جفتمون مامان شدیم برا منم دعا کن مثل شما به ماها ۵ برسم 😍😍😍😍😍

من بعد دوماه بارداریمو از سفتی شکمم فهمیدم طبیعیه

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
خداروشکر که جفتمون مامان شدیم برا منم دعا کن مثل شما به ماها ۵ برسم 😍😍😍😍😍

واقعا شکر خدا الهی آمین عزیزم☺️☺️🙏🙏❤️❤️ 

خواست خدا باشه دکترا کاره ای نیستن برا خدا معجزه کاری نداره😍😍😍🤗

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
مبارکع 😍ان شاءالله اولادی سالم و صالح و خوش قدم و خوش رزق و روزی باشع 😍منم چهارساله اقدامم همه کار ...

الهی به حق فاطمه زهرا دامنت سبز بشه عزیز دلم ❤️❤️❤️