hstiy مدیر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 عنوان به نظرتون این بی بی چک مثبته؟ | مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 59 پست سلام خدمت همگی..نظرتون درباره این بی بی چک چیه؟من توهم زدم یا واقعا خط افتاده؟ده روزه پریودم عقب افتاده :( وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه 1401/04/12 | 07:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 سلام یه تست الان بزن اگ دوباره افتاد بارداری میترسم برم بزنم منفی بشه ☹️ وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه
kingmobina عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 4745 بی بی چک هات هم همش منفی بود؟ به نظرت آمپول پروژسترون بزنم ؟ اره منفی میشد ولی خب خط دوم هاله میشد که اونم خط بی بی هس بنظرم با دکترت صحبت کن سرخود هج کاری نکن خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤
آذر عضویت: 1396/03/24 تعداد پست: 11494 پریود شدی بعدش ؟ آره اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید
hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 اره منفی میشد ولی خب خط دوم هاله میشد که اونم خط بی بی هس بنظرم با دکترت صحبت کن سرخود هج کاری نکن دکترم خیلی خوبه،خیلی قبولش دارم،اونم واسم آمپول نوشت،ولی نمیدونم چرا دلم نمیره که برم بزنم..میگم بدنم ب طور طبیعی خودش پریود بشه شاید بهتر باشه وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه
آذر عضویت: 1396/03/24 تعداد پست: 11494 نه پس نیاز به زدن آمپول نداری چند روز دیگه صبر کن باز بی بی هم بزن اگر دیدی پررنگتر میشه آز بده. اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید
hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 پس نیاز به زدن آمپول نداری چند روز دیگه صبر کن باز بی بی هم بزن اگر دیدی پررنگتر میشه آز بده. چشم..ممنون ازت✨♥️ وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه
حنان۹۶ عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 289 گمونم بچو سر کارمون گذاشته قایم موشک بازی در میاره،یه روز مثبت میشه،ی روز منفی سلام منم امروز ۳ روز عقب انداختم اینه بی بی چکم خدایا شکرت بخاطر فرزندانم و تو دلیم😍
hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 سلام منم امروز ۳ روز عقب انداختم اینه بی بی چکم مال تو هم پر رنگه ،هم برای سه روز طبیعیه...ایشالا همونی بشه ک میخوای وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه
hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 سلام یه تست الان بزن اگ دوباره افتاد بارداری دوباره زدم...بازم اینجوری شد وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه
نرگس۲۵ عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 3278 نگو جون من...ی بار دیگه باردار شدم اونم پوچ بود..ولی اون ک پوچ بود روز پریودم بی بی مثبت بود...دیوا ... ان شاالله به حق آقا امام رضا این دفعه خدا خوشحالت کنه 🙏🏻
حنان۹۶ عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 289 مال تو هم پر رنگه ،هم برای سه روز طبیعیه...ایشالا همونی بشه ک میخوای ممننونم ان شاءالله مال شما هم مثبت واقعی باشه خدایا شکرت بخاطر فرزندانم و تو دلیم😍
hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 ان شاالله به حق آقا امام رضا این دفعه خدا خوشحالت کنه 🙏🏻 ممنونم ازت عزیزوم♥️ وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه
hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 ممننونم ان شاءالله مال شما هم مثبت واقعی باشه ان شاءالله که خیره..هرچی خدا بخواد خوبه :) وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه
hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 فکر کنم منفی عزیز میسپرم به خدا..هرجور خودش صلاح بدونه ببره جلو وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه