hstiy مدیر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 عنوان به نظرتون این بی بی چک مثبته؟ | مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 59 پست سلام خدمت همگی..نظرتون درباره این بی بی چک چیه؟من توهم زدم یا واقعا خط افتاده؟ده روزه پریودم عقب افتاده :( وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه 1401/04/12 | 07:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نرگس۲۵ عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 3278 اره حتی دیشب هم منفی بود..چهار بار هم آزمایش دادم همش منفی بود آزمایش خون دادی ؟
hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 اخه واسه ۱۰روز خیلی کمرنگه ادم حس مکنه خط بی بی چک هس☹️از من تاحالا اینجور نشده انشاالله که نی نی با ... اره خودمم همین نظرو رو دارم..الکی دلمو خوش کردم فک کنم وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه
hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 وای افتاده مبارکههه :( وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه
hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 آزمایش خون دادی ؟ اره..حتی توی دوتا آزمایشگاه...ولی سابقه نداشته تاخیر داشته باشم... ولی دیگه ده روز هم گذشته وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه
kingmobina عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 4745 اره خودمم همین نظرو رو دارم..الکی دلمو خوش کردم فک کنم برو از ببین چی میشه۱۰روز دگه خیلیه ولی منم ۱۵روزتاخیراوردم پری شدم خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤
hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 بهتره همین الان بری آزمایشگاه منم عقب انداختم ۳ تا زدم هاله کم رنگ مثل تو داشت رفتم آز دادم منفی بود ... باورت میشه دستام دیگه سوراخ سوراخ شده؟به نظرت پروژسترون بزنم؟ وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه
hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 برو از ببین چی میشه۱۰روز دگه خیلیه ولی منم ۱۵روزتاخیراوردم پری شدم بی بی چک هات هم همش منفی بود؟ به نظرت آمپول پروژسترون بزنم ؟ وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه
hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 مبارکه مامان . مثبته😍 دلخوشی الکیه گمونم وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه
آذر عضویت: 1396/03/24 تعداد پست: 11494 باورت میشه دستام دیگه سوراخ سوراخ شده؟به نظرت پروژسترون بزنم؟ پلی کیستیکی؟ اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید
نرگس۲۵ عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 3278 اره..حتی توی دوتا آزمایشگاه...ولی سابقه نداشته تاخیر داشته باشم... ولی دیگه ده روز هم گذشته ان شاالله که بارداری ولی حس میکنم بارداریت پوچه اگه اینجوره که میگی
hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 بهتره همین الان بری آزمایشگاه منم عقب انداختم ۳ تا زدم هاله کم رنگ مثل تو داشت رفتم آز دادم منفی بود ... پریود شدی بعدش ؟ وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه
hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 ان شاالله که بارداری ولی حس میکنم بارداریت پوچه اگه اینجوره که میگی نگو جون من...ی بار دیگه باردار شدم اونم پوچ بود..ولی اون ک پوچ بود روز پریودم بی بی مثبت بود...دیوانه وار هم بتا بالا میرفت وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه
hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 پلی کیستیکی؟ نه وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه
hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 سلام یه تست الان بزن اگ دوباره افتاد بارداری جدی؟ وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه