2777
2789
من سیر و موسیر و هویج و فلفل سبز و سبزی ترشی رنده میزنم و میریزم وسط بادمجان بعد دو هفته یعنی دلت می ...

نوش جون بنظرم خوب بنظر میاد.

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داخل ترشی بادمجون شکم پر چیه

پیازسیر ﴿ له شده﴾و فلفل و ادویه نمک رو مخلوط میکنیم و داخل شکم بادمجون ها میزاریم 🤤🤤🤷

شبی ساحل نشین خنده ام باش که لبخند من دریای درده...!A
[QUOTE=243226337]تو دعواها شرکت نکن تاپیکا مثبت هجده نزن و هرجام دیدی گزارش بزن بترکه[/QUOTEمرسی من ...

من از اواخر ۹۸تا عضویتم خواننده خاموش بودم😄

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
مرسی    

نی نی یار در کمین است ...یادت باشه علامت دادیم فرار کن

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
زیرش رو شعله بخش کن بزار

شعله پخش کنم میزارم ولی میسوزه 

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

من اول پیازو تف میدم بعد رب اضافه میکنم بعد گوجه ها رو اضافه میکنم میذارم ۵ دقیقه بمونه ادویه میزنم.بعد برنجو ااضافه میکنم.جوری اب میریزم ک روشو بگیره جذب ک شد می زارم رو شعله کم دمی میذارم.

کیا رسپیشون مثل منه؟

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
ان شاالله ک یاد بگیرم و سوتی ندم    

فعلا تا چندروز فقط بخون

کم کم یاد میگیری

تو قسمت سرچ هم درمورد هرموضوعی بزنی برات تاپیک از قدیما تا یساعت پیش رو میاره

مثلا میزنی سوتی کلی تاپیک باحال هست😄😁

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤