2777
2789

خانوما منو نامزدم از بچگی دوست بودیم حدودا ۱۰ سالی میشه

نامزدم الان نزدیک یک ساله خیلی سرد شده به کلی ذوق و شوقشو از دست داده و حتی قبلا مثلا میگفت عکس بفرست تصویری ببینمت و... اما الان نمیگه حتی مستقیم پرسیدم نیازت کم شده نسبت به قبلا؟ میگفت اره

احساس میکنم نامزدم افسرده شده واقعا دل و دماغ هیچیو نداره 

شرایط کاریش الان خوبه پیشرفت کرده 

قبلا واریکوسل داشته تقریبا درمان کرده

چه دلایل میتونه باشه برای افسردگی و بی حوصلگی و کم شدن نیازش؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افسرده نشده 

نمیخوادت شاید

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  
به این شک کردم ولی خیلی اصرار میکنه به عقد و ازدواجمون هم سرده هم اصرار داره برای ازدواجمون 😐

وات د ف😐

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  

چرا انرژی منفی میدین ..اسی سعی کن تنوع ایجاد کنی ....برین بیرون ...از خاطرات گذشتتون استوری بزار ....

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!